You are beautiful

HEJ JAG ÄR JÄTTEPIGG Sitter i syslöjden och väntar på att Alejandro ska vakna och att Mimi ska svara på sin telefon. Senare idag ska jag till sigtuna och hämta ett capo. Har kollat på när en kille i min klass dansade sen bjöd skolan på coKa!!!! Fick även se på film. Nu kommer mimi hit :D

Mord

Jag ska mörda någon... Dålig uppdatering, har varit med baby största delen av helgen. I fredags var vi hemma hos honom och hade kul ;) lördag var jag på en festival i skogen sen träffade jag min älskling :-* Hur ska jag få henne att förstå? Hur blir man av med en människa som man aldrig har träffat? Hur som helst så ska du bort. Han är min nu! Puss i ljumsken ;)

Svenskan

Sitter och väntar på att svenskan ska börja, ganska tråkigt men Adam sitter och läser högt vad jag skriver och det är ganska irriterande! Ska spöa honom snart, känns skönt. Har sagt upp min cheerleading karriär, ca 50% säkert att jag slutar. Berättar mer sen puss

Döö

Funderar starkt på ta ett sabbatsår och börja jobba ihop lite pengar. Det äer så jävla mycket just nu, har prov på måndag på ca 37 sidor, klarar jag det inte då får jag ig i historia.. Fml jag hatar alla. Horor hela högen, äckel! Ursäkta språket och stavningar.

love

Har pratat i telefon med älskling i en timme nu<3 Har varit en seg dag. Satt ifrån 13-16 för att vänta på ett besked, sen drog jag iväg på juniorernasträning och då pratade jag också med min pojke :D Tagga skola imorgon!

-

Vad skulle hända om du åker in? Skulle jag vänta? Jag vill inte förlora dig..<3

WEED

Hihi Im high on life! Pappa har köpt chips till mig, jag har tagit ut all ilska, det finns 3 personer som jag vill döda, jag älskar lukten av Alejandro, jag älskar att ha tanken att jag får lämna Märsta i helgen, jag ska tvinga med pappa till farmor så att jag får köra bil, jag älskar livet.

Veronica Maggio

Jag är helt besatt av Veronica Maggio! Hennes nya album är helt otroligt, älskar det!!! Även fast jag har några av låtarna på mobilen så ska jag köpa skivan så ska jag och pappa åka med mazdan ner cabat (?) och spela Veronica Maggio superhögt! Jag ska fan fria till henne!

Sjuk

Dålig uppdatering plus att jag är sjuk.. Kul! Igår var jag med skolan på August stringberg museet, ganska tråkigt men jag orkade inte ha en massa negativenergi! Igår kväll så låg jag och pratade med min älskling i telefon men sen la jag på för att jag var tvungen att sova. Min filt luktar som honom, hur det kommer sig kan jag inte berätta!;) Igår var jag Olivia Tove och Malin inne i stan på en liten konsert för homosexuella mm. Och jag vet inte varför men när jag är i närheten av "superbögar" så blir jag nervös och börjar gråta. Tror ni inte att jag började gråta igår? Började med att jag skratta sen kom tårarna och då fick jag ju ännu mer uppmärksamhet dvs ingen brydde sig om kissie eller peter07 eller vad han heter! Mitt huvud exploderar snart. TTYL

;)

Nu har jag 20 minuter på mig att skriva ett inlägg. Ligger i soffan i uppehålan och tänker. Jag tänker på allt mellan himmel och jord. Stressad och sjuk. Tror att jag är allergisk mot pollen, känner mig svunnen i näsan och nyser.. Kanske därför jag jämt är trött? Orkar inte blogga.. Ska i alla fall shoppa idag sen ska jag stå på match. Senare ska jag till Alejandro, eller jag ska i alla fall träffa honom och pussas, kanske lite mer ;) men det är det bara jag och han son vet haha! Nyfikna? Det skulle jag varit!;) TTYL

.

Ajajaj, vad händer med mig? Fick ig på matten och g på svenskan?

Fånga dagen

Tjenispenis! Ligger i fosterställning och har mensvärk, har varit och bokat tid på ungdomsmottagningen nästa fredag. Ska fixa p-piller igen! Från 5 till nu har jag legat inne på facebook och pratat med mim älskling!<3 Vet inte hur jag ska göra imorgon, vill nog inte med på "cheernattning" kanske träffar baby istället?;) (mi amor, baby och älskling är samma sak som Alejandro) sch.. ;) TTYL

Haha

Haha, när jag kommer till skolan imorse så öppnar jag mitt skåp och där ligger em bild med en tjej och två penisar, haha! Då vet man att Erik och Adam har varit i farten ;)

tuttar

Åh jag vill också ha tuttar stora som fotbollar!!!! Älskar bröst! Ligger i sängen och skriver lite med mi amor, haha han har varit och fiskat och räddade en fladdermus som han tog med sig hem hahaha riktigt knäpp! Men tycker om honom ändå :) Men nu ska jag sova, natti!

Header

Klaga inte på min header, hjälp mig istället!

NÅGON SOM KAN FIXA/VET NÅGON SOM KAN?!

TACKSAM FÖR HJÄLP!

Hur som helst så ska den vara sådär ful tills jag fixar den ;)

Stressboll

Halloj
Nu ligger jag i sängen och leker med min stressboll och har ätit stekt ägg, namnamnam!

Har inte så mycket och göra idag förutom att plugga.. Försökte ladda in bilder ifrån min mobil men det gick inte fär att min data är helt lost. Den är gör som den vill..

Har inte gjort så mycket dom här dagarna som jag har haft uppehåll, jag har bara sovit, varit med Olivia och sen haft tjejmiddag samt varit på fest.
Några gamla bilder!


Jag i flätor och Olivia i gult och Einar i ljusblått!




Jag och Felicia dansar (?)



Jaahapp..



Grabbarna spanar efter ragg!

DIE MYTTARE DIE

Tjenis penis! Sitter i skolan fast jag har slutat, måste gilla skolan väldigt mycket..(?) Ska snart bege mig hemåt och plugga, städa och tvätta. Har inga rena kläder :( om jorden inte går under på lördag så ska jag fan gå och sola ( har bara solat en gång och jag tycker att det är obehagligt) Tycker bara att den där fula jäveln som myttar om att jorden ska gå under, han borde bli mördad! Han skämmer ut bibeln, hur många har inte läst bibeln och då borde dom kanske reagerat? Han får mig bara tycka att religion är ett större skämt än jag redan tycker. Så min slutsats är att honom ska man plåga och hugga av fingrar och skära bort hans hud och kasta ner i en brinnande ugn levande, det är där han hör hemma!

Dålig uppdatering

Hej. Förlåt för dålig uppdatering men det har varit jättemycket i skolan och en heldel privata saker också. I måndags var jag och Olivia på AIK- Helsingborg. AIK vann med 2-1 det kändes bra och när dom gjorde mål så ramlade jag och satte mig på rumpan.. En gång åkte min tröja upp och jag visade hela magen..! Vi lärde oss i alla fall hur man spolar på toaletterna på arenan! För oss är det standard att gå på herrarnas och tränga sig i kön till toan haha! Träffade även Alejandro, Krisse och Kristian en snabbis. Sen träffa jag även en äckligkille som jag har hållt på med förut, hatar honom och hatar är ett väldigt starkt ord men helt seriöst så avskyr jag honom så mycket så jag får säga hatar. På fredag ska vi till en tjej i laget och mysa ;) Nu blir det till att jobba lite engelska, hejpa!

..

Förlåt för dålig uppdatering, mår skit.

peeenis

Tjenis penis! Sitter på syslöjden med olivia, har ingen lektion. SKÖNT.. Igår fyllde jag ju år, grattis till mig! Jag fick presentkort, pengar, klackskor, industral (?), shoppingdag o en lancome mascara. Har inte så mycket att säga haha. Hej

saknar dig

Grattis mamma saknar och älskar dig mest <3

blod

Har idrott, igår kunde jag inte blogga? Brist blogg.se är! Min lärare ville att jag ska ta blodprov och kolla mitt blodtryck för att jag är så trött hela tiden.. Skulle behöva åka bort, helt seriöst orkar ingenting längre..

Friday

Skulle ju träffa Alejandro igår men så blev det ju inte, det är inte ovanligt. Det blir alltid så, istället för att träffas så bråkar vi.. För att rädda mig själv och min kväll följde jag med Olivia och Linn till Rålis sen kommer Martin och en kille som hette Gabriel, jag märkte att han inte var nykter någonstans för att han tog LCD. Sen så ville han att något skulle hända och då försökte jag få Linn och Felicia att strula med honom men då ville han strula med mig.. Senare ville han js gruppsex med ALLA! Han började kalla mig bitterfitta, slyna osv. sen höll han armén runt mig och sen känner jag hur han har sin hand på mitt bröst och jag får panik och börjar skrika sen kommer 3 killar och då är det George och jah berättar för honom vad han hade gjort sen när vi kommer till Märsta så träffar jag George och crippe och dom hade letat efter killen, så jävla gulligt! Men hade han inte varit hög så hade jag slagit honom.

Fotboll

Ligger i sängen och kollar på tv, Nice! Var uppe till två igår och pratade med Alejandro, de var mysigt<3 vi ska träffas idag och kolla på film och mysa ;) just nu väntar jag på Malin att hon ska köra mig med hennes moppe, har fotbollsturnering.. Men nu ska jag kolla på tv, puss.

martin<3

Ligger naken i sängen, fast nej. Har på mig Martins tröja hihi, jag olivia och linn träffade Martin som kommer ifrån Blekinge, vi ska leka på lördag hihi! Har ingen lust att blogga, peace!

<3

If I text you it means I miss you, if I don't Im waiting for you to miss me

säng

Ligger i sängen och huttrar, det är sjukt kallt.. Har nationella imorgon och är sjukt otaggad med tanke på att jag har fått ig på varje matteprov i 9an?! Tränade med group stunt idag och det gick bra! Alla fick några smällar men det är nice, då ser man farlig ut! I helgen ska jag ta det lugnt, på fredag ska jag typ hem till Alejandro sen på lördag vet jag inte, på söndag sKa jag antagligen till landet. Nu ska jag chilla galet i sängen (haha) puss

.

Jag orkar inte. Jag sover dåligt, har ingen ork att plugga, jag har gått upp i vikt, jag har fått finnar och är stressad hela tiden. Min mage gör jämt och ständigt ont och jag kan inte koncentrera mig. Jag ska hinna med att plugga den sista månaden samtidigt som jag ska hinna med cheerleadingen 4 gånger i veckan plus att jag ska hinna ta det lugnt och träffa kompisar. Har pratat med pappa och han vill att jag ska göra ett uppehåll med cheerleadingen och satsa allt på skolan men jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag vill göra båda sakerna. Men det blir antagligen uppehåll med cheerleadingen för att kunna ta det lugnt. Hetsar upp mig på småsaker och vill bara bort.. Jag vill fast jag vill inte..

Just nu

Just nu sitter jag i lagunen som är ett klassrum för dom som behöver extra hjälp av en sjukt bra lärare! Imorse hade vi so så var en kille här och ställde massa frågor om hur vi mådde osv. Sen dom som var trötta skulle få uppiggande te och dom som var pigga fick lugnande (jag som är den enda smarta kom på att allt var mytteri) sen har jag haft idrott och då körde vi basket och fotboll, ska satsa på de. Jag är ju bara föööör duktig. Sen drog jag till sos(?)med Felicia och till slut hamnade jag här..? Men vafan var det för väder imorse? Det snöade fan. Idag sKa jag plugga sen blir det till och träna cheerleading! SUPERETTAN HÄR KOMMER DJURGÅR'N haha 0or

jävla skämt, horgårdens if

JAAAAAAA!!!!! AIK VANN IGÅR!!!! AIK KLÄTTRAR UPP MOT GULDET! Framåt stolta AIK! Godmorgon, borde inte ens vara vaken nu eftersom jag var vaken till två igår. Dum som jag är got jag en kopp svart te med socker. Trodde ett tag att jag skulle hoppa ut ur fönstret men det löste sig. Idag är det skola (som vanligt) tråkigt som faaaan. Efter skolan ska jag hem och ladda om (sova och äta) sen dra iväg till midgårdsvallen och träna. Vad händer mer er horgården? Näst sist, HUGGA DIF! Hahahahahagagagagagahahahaha fyfan va fula ni är hahahahahahahah dööööööö. En kille i min klass har en "die facebook die" tröja. Borde man trycka "die dif die"?;) Tjenis

dream

Drömde en sjuk grej.. Hade flyttat till en megastor villa och jag hade fest. Drömde att jag hade en bar med fiskespön och jag och babe typ gjorde lite saker sen drog han och jag skulle byta om, tog av mig halva min långklänning sen när jag står i "mitt" rum kommer pappa och skickar ut mig eftersom jag har 2 tvilling småbröder?!! Sen vaknade jag. Bråkade nyss med min pappa som är dum i huvudet.

LLL

Ligger i min säng och kollar på tv. Ringde nyss och väckte Alejandro som sov, haha as söt! Idag så blir det en lugndag ska bara ligga hemma och plugga (Y) har nationella matte på torsdag är sjukt otaggad på skolan överhuvudtaget. Går bara en massa idioter där. Hade jag haft en pistol hade jag skjutit alla som jag inte tycker om (mer än 70%). Måste måla om mitt rum som är rosa och brunt (?) vill ha vitt med en svart text. Tror att det kommer att bli "live, love, laught" (stavningen) Håller på att göra en mini-töjning har en navelpiercing i båda öronen haha cool! Fyller ju år om 9 dagar och då önskar jag mig en stav i övre örat o en nipple-piercing :D TTYL

talk with me

Svenska. Det suger ganska mycket. Massa tankar som bubblar, fjärilar i magen, smärta. Jag vill bort, behöver tid att andas. Kvävs av allt, får ingen luft. Så jävla mycket stress. Ska åka till landstället och ta det lugnt.. Nu tack. Ska sluta på cheerleading med det vanliga laget och satsa på groupstunt och innebandyn. Men inget är bestämt än. Bloggar mera när jag kommit hem. AIK mot örebro ikväll, FRAMÅT STOLTA AIK!

Valborg

Igår så började dagen med att stå på a-lagets första match fast vi drog i halvlek. Sen tog vi bussen till Olivia och börja fixa oss. Sen drog vi till Sollentuna och skulle köpa leggings sen tog vi tåget in till stan och satte oss i vasaparken och grillade korv, stinker grillrök. Sen fick vi napp på en fest i Märsta så vi tog tåget hem. Sen sjöng vi AIK sånger för fullt och när vi kom till Märsta så träffade jag Alejandro och han fick några pussar ;) sen bråkade jag och olivia på bussen men det löste sig som tur var. Sen kom vi tlol kom festen och sen hände lite grejer sen drog vi hem. Idag så har jag och Olivia kollat på the fourth kind, snuskigfilm och ätit chips höhö. Bloggar mera sen puss.

RSS 2.0