Shen

Älskling kommer snart, ska hinna duscha, föna håret och plocka undan saker.Sheeen, Sheeeen, CHARLIE? SHEEEEEEEEEEEEEEEN

Trött_Chey112 at playahead!

trött_chey_112! Jag är hur trött som helst! Kommer baby sen kommer jag att somna i hans knä.. Är så trött! Vet dock inte om vi ska sova hos mig eller honom. Det beror på faktiskt! Jag är ju ledig imorgon och på onsdag ;) Soooo Nice! Så jag ska passa på att tvätta och städa lite och sen imorgon ska jag som sagt jobba! Gick skitdåligt på jobbet i söndags. Höll på att bryta ihop.. Men nu ska jag tänka glatt och se om jag hinner att duscha eller inte! Pussar!

Åh

Skrev precis ett långt inlägg.. Fuck det här fryser ihjäl bloggar sen. Kram

TSS

Tjenis penis! Jag ligger i sängen och njuter av att det är fredag! Lyssnar på min babe Justin Bieber och spelar the sims social på facebook men det är inte lika roligt som vanligt sims. Ska tvinga Alejandro att fixa det åt mig hihi! Men det blir säker skitbra men nu måste jag fortsätta spela, måste ha 600 kr för att köpa en ny spegel! Tjaaa

Cheerleading!

Är helt slut. Åkte med på träningen och fixade lite saker och fick vara med och bygga lite. Det var roligt och jag kanske ska utbilda mig till spot som är en som är berädd att fånga om någon skulle ramla men det är dock inte säkert. Ska snart dricka te och sen ska jag sova. Älskling kommer till mig en snabbis efter skolan och sen får han dra (ni vet killar) hehe! Nej men det kommer bli mysigt sen vet jag dock inte om vi sover hos mig eller hos honom imorgon men det löser sig! Men nu ska jag gå, puss och kram!

Värsta pojkväns akademin

Varför är det bara killarna som blir uthängda? Finns ju tjejer som är den värsta i förhållandet. Jävla fittfeminister!

MEME!

Åh! Jag älskar livet just nu! Jag har inga läxor eller någonting!! Förutom att jag inte har några pengar och det är midseasonsale! Det var precis en unge på tåget som skrek "meeemeee, vi har hittat en jättestor plats där man inte behöver vika ihop vagnen, meeemeee" haha! Ibland kan jag älska barn, speciellt när dom är gulliga! Förövrigt så saknar jag mina små kusiner :( min kusin TIlda har precis börjat i skolan sen hade några stora tjejer skrattat åt henne så att när jag ska dit och hälsa på ska dom få se på annat!! Underbara hägersten! Ska bli kul att åka dit någon dag! På tisdag och onsdag nästa vecka är jag ledig hehe! Skitskönt, då ska jag inte göra ett piss eller jo kanske städa rummet noga och möblera om och fixa lite! Jag är sjukt sugen på att färga håret rött (som jag hade förut) men alla har rött hår och det är så tråkigt om jag gör det också. Kanske lägger i en blondtoning så att det får liv igen eller slingor jag kan inte bestämma mig. Men en sak vet jag, att jag ska hem och dricka chaite och Internet shoppa!

Nazikillen

Just nu har jag naturkunskap och det är helt okej idag. Nazikillen i skolan har olika strumpor idag och det är snyggt! Jag har klackar på mig och jag har fått skavsår.. Alex sover hos mig ikväll så bloggar imorgon eller ikväll. Puss!

Lite allt, mest batman!

Är det normalt att sminka sig till batman innan man ska duscha? Jag har en tendens att sminka mig till konstiga saker bilder kommer shame on me, min kille ska inte få veta det här för att då kommer han tro att jag är psykisktstörd.. Funkar typ inte att lägga upp bilder men måste köpa mina vinterskor, hehe dom är fulsnygga. Men eftersom att jag har en tendens att förstöra mina uggs så köper jag dom med en vettig sula, känns bäst så men nu ska jag plugga. Puss!

Oj!

Jag är helt hyperaktiv, superjobbigt sitter i min säng och skriker typ.. Brb toaletten (20.07) och kom tillbaka nu (20.11). Under dom här fyra minutrarna hann jag skrika "bomb" och hoppa ner ifrån sängen och springa ner för trapporna och kissa.. Sen glida in på rummet igen! Oj glömde att fortsätta skriva och nu är klockan (20.28) hehe senil chey. Min älskling ringer mig om fem och sen ska jag duscha och sedan så ska jag plugga lite och efter det så ska jag hoppa ner i sängen och sova till klockan 6! Underbart! Snart är det den 11/11-11 och så ska jag till ungdomsmottagningen igen! Asballt med 11/11-11! Men nu är det dags att min kille ringer annars får han spö! Godnatt sötnosar!

Plugga!

Just nu ligger jag i sängen och har precis gjort något äckligt. Jag har ätit så att det är brödsmulor över allt, till och med i min BH. Ska snart börja plugga på historian och det är så sjukt tråkigt att plugga men det är ett måste eftersom att vi snart kommer att börja läsa religion eller geografi fast det kanske inte är ett ämne men jag vet inte. Hur som helst så är det sjukt tråkigt. Måste även köpa en vinterjacka men då måste jag vänta på min lön som kommer i november om jag inte lånar pengar av pappa eftersom att han inte vill köpa en jacka till mig för 5000... Men det är ju bara bra om jag får hjälpa till och betala eftersom att då kommer jag ju att kanske inse att jag kan köpa en annan för att då kommer jag att få betala 2500 kronor själv och då kan jag ju lika gärna köpa typ 20 tröjor och 10 par trosor eller nått.. Men det löser sig! Men nu måste jag verkligen börja plugga innan min SÖTA pojkvän blir mera intressant.. HEJDÅ!
En ful bild på mig och den äckliga Gus som inte pratade engelska med mig, eller jag kunde inte förstå eftersom att han blandade danska och engelska. Det enda jag kan säga på danska är suga kuk.

5

Slutar om 5 minuter och då ska jag gå till stationen och äntligen få åka hem. Min pojkvän är efterbliven och kan inte svara i telefonen, kan någon hjälpa honom att trycka på grön lur? Som sagt nu ska jag hem och plugga. Vet inte hur det är skrivet eftersom att jag bloggar ifrån telefonen. Bloggar sen, puss!

.

Spanska = sexlektion

Hola

Förlåt att jag inte har bloggat men har haft mycket att göra.. Jag ska blogga när jag kommer hem men det enda är att jag har massa plugg att göra men det fixar jag sen. Just nu har jag spanska, hejdå!

avskyr naturvetenskap

Jag avskyr naturvetenskap, helt seriöst så har jag hellre matte. Så mycket roligare plus att min lärare mumlar... Ikväll är det fredag! Berättar mer sen puss!

MAT

Juste, jag är hungrig och jag mår illa. Mår inte så bra glömde bort det. Min kropp och hjärna är inte i balans..
Jag behöver citodon och en puss.. ÄLSKLING!!

Åt helvete med MVC och UM!

Tjenis penis!
Idag har jag haft en riktig skitmorgon. Vaknar och går upp och käkar (g)riskakor det var ganska gott hihi. Sen gick jag till MVC som är en förkortning på mödravårdscentralen för er som inte visste det. Men där fick jag ingen hjälp så att jag fick panik och började gråta så jag ringde min favorit Olivia som följde med mig till Ungdomsmottagningen där det inte fanns en barnmorska så att jag får vänta tills imorgon.. Får jag inte hjälp då så kommer jag att bryta mig in och sno det jag behöver.. Men nu måste jag jobba vidare, puss!

Damn!

Just nu sitter jag Linnea och Elina i sofforna och väntar på att våran Naturvetenskap ska börja, så jävla tråkigt att bara sitta och vänta så att vi lånade datorer och nu sitter vi vid dom hihi. Busiga tjejer! Imorgon måste jag till Ungdomsmottagningen eller så måste jag till vårdcentralen. Olyckor kan hända!
Nu på morgonen så har jag haft idrott och vi hade först spökboll, min absoluta favorit! Sen hade vi spökboll fast det var 2 mot 2 och avslutade med en staffet. Jag är supertrött, håller på att somna varje dag på tåget och idag så ska jag ju jobba också.. Börjar halv nio, slutar tio i fem, börjar jobba fem och slutar nio.. Sen kommer Alejandro förbi ikväll och hämtar en mobil eftersom att han inte har en fungerande. När jag kommer hem så måste jag plugga sen sova, jag har bestämt att jag ska somna innan klockan 12 för att få tillräckligt mycket sömn.
Nu ska jag jobba lite Historia, puss!

matte 15.20-16.50

Hello, just nu har jag matte och det är den sista lektionen idag. Är helt slut orkar inte tänka, vill bara gosa ner mig i sängen med Alex och ta hand om honom.. Det sitter en tjej utanför mitt klassrum som har jeffrey cambell (?) skor. Så jävla snygga!! Hade jag haft dom hade jag varit happy! Men nu ska jag hänga med igen, puss!

dayday

Just nu sitter jag på Märsta station och väntar på att mitt tåg ska komma, jag ser ut som en clown. Konstigt ögonsmink, röda läppar och typ svarta ögonbryn. Sov hos min älskling igår och vi hade jävligt mysigt! Förutom att han inte ville gå upp imorse.. Han blir alltid så jobbig på kvällarna och ska städa, bädda och igår kollade han på film på sin ipod.. Ibland undrar jag vad det är för fel på pojken. Men jag tog hand om honom igår och gick med på att kolla på 2/1/2 men även fast jag hatar skiten.. Nu kom tåget, puss!

Horungar

Sitter i sängen och lyssnar på skrillex. Jag har panik jag kan inte smsa med Alejandro eftersom att det var två HORUNGAR som misshandlade honom och snodde hans mobil. Jag hoppas att vi får reda på vilka det var snabbt, dom kanske har systrar, mammor eller flickvänner? ;)
Jag är i alla fall inte så snäll som jag verkar. Hur som helst så var det den värsta natten i mitt liv men han mår bra nu, bruten näsa och en blödning i ögat.. Han ser lite ut som Zlatan.. Hahaha!

-

Anledningen till att jag inte har bloggat är:
http://marsta.nu/News.aspx?articleId=6977
sjuka människor det finns.. Ångest

Sjuknatt

Har varit en sjuknatt med poliser, ambulanser och blod.. Har ingen lust att blogga.

Brori-brori

Ska snart börja gå ner mot stationen för att möta Olivia och sen åka hem till henne och ha "Brori-brori-tid" Det är bror och bror tid. Känns skönt men jag har huvudvärk och jag har haft det i tre dagar, fack maj lajf. Sitter inne och läser på Felsms.com superkul! Men nu måste jag byta om osv. Puss!
Juste Alejandro kommer hit ikväll, yummiee! ;))

DAG 16

En sport du går på eller har gått på eller vill gå på!
Okej vi börjar med sporter jag har gått på, friidrott, fotboll, innebandy och cheerleading. Något jag vill gå på det är discodans (?) och street! För att disco är så jävla disco bara! Alla rörelser är snabba och det är bara allmänt coolt! Street är mera ballt, det är respekt! Allt jag kan säga är att det är ballt. Just nu så håller jag inte på med någon sport pga av brist av tid. Men annars så går jag på cheerleading och innebandy! På cheerleadingen så får jag träffa alla tjejer vilket är det bästa! Det är nog dom tjejerna jag trivs bäst med! Och innebandyn gillade jag mera förut när man var ett lag för att nu kör jag med damerna och vi har inget gemensamt..

maaat

Har naturkunskap och min mage kurrar och vill ha mat.. Har haft debatten nu och vi vann! Hehe inte så ovanligt, vi körde över dom ;) ikväll kommer min älskling hem till mig och sover hihi! Fast vi kommer att bli väckta typ 7 på morgonen men det kommet att bli väldigt nice :) han ska hjälpa mig att ladda ner the sims 3 också! Längtar tills på tisdag då jag får jobba och tjäna pengar!! För pengarna ska jag köpa allt jag behöver och jag ska pierca bröstvårtan också ;) bloggar sen puss!

My day..

Tjenis penis!
Just nu sitter jag i sängen och försöker att få tag på fakta till min och Andreas debatt imorgon.. Men hur ska man hitta fakta om varför man inte ska bry sig om andra länder när man kan tänka på sitt eget land.. Så jävla svårt!
Kom hem för ett tag sen eftersom att jag har gått en utbiljdning på jobbet! Tjänade 200 kronor på att dricka kaffe och äta mandariner, plus att jag lyssnade också! Mitt första jobbpass kommer att vara på tisdag ifrån 17-21! Det är så jävla skönt att jag vet att jag kommer att få pengar hur jag än gör! Sen gäller det ju att flirta med dom man säljer sakerna till för att det ska gå bättre! Men jag får dra till med den där charmen som jag charmade min kille med, om jag ens gjorde det, jag fick ju kämpa lite! ;) Skulle förövrigt träffa honom idag men så blev det inte.. Ska tvinga hit honom imorgon så får han sova här eller så sover jag hos honom det får vi se! I skolan så var det lugnt och skönt förutom att jag vaknade sju och mitt tåg går halv åtta.. Träffade Victoria på morgonen och gick och pratade med henne om allt som har hänt. Imorgon så ska jag gå till skolan och sen efter det ska jag hem och träffa Olivia och hitta på något skoj! Kanske gå på fest? Bloggar mera imorgon för nu ska jag plugga!
Vem har sagt att jag är normal?

Egen lägenhet

Åh jag vill flytta! Helst så vill jag flytta till min morbrors lägenhet i Uppsala men då kommer jag inte kunna träffa mina kompisar eller pojkvännen lika ofta om inte dom flyttar med mig hihi det skulle vara så jävla skönt att ha ett eget ställe, tex, jag vill ha sex på diskbänken! Men vafan kan jag ha det när jag bor med 4 andra? Nej! Haha! Jag är så jävla oseriös men jag mår så jävla dåligt.. Har ont i hela ryggen och i huvudet, är trött och irriterad.. Vill bara sova.. Hemskt. Ge mig en egen lägenhet gud!

DAG 15

En bild på något som gör mig glad

DAG 14

Jag skulle vilja byta liv med Brittney Spears. Förlorat hela karriären, mima på konsterer, bli anmäld, you name it!
Hon verkar ha ett så hektiskt liv så att jag vet inte vad! Spännande och se vart hon håller hus och vad hon gör när hon är där. Och veta om alla rykten stämmer eller ej! Det verkar kul!

Är det nu, nu som det tar slut?

Funkade inte att ladda ner The sims 3 så att jag var nära på att bryta ihop.. Endast för att jag ville spela.. Har velat spela hur länge som helst nu men jag ska få pappa att köpa det åt mig.. Orkar inte packa upp osv.
Ska fixa mina naglar skitcoola sen ska jag träffa Olivia en sväng. Olivia och Victoria har namnsdag idag, Bror! Haha ganska roligt! Drack 3 powerking idag och sen fick jag någon sockerkick och efter det så kom magvärken..
Träffade även Renato (?) påå tåget och vi snackade lite! Trodde inte att han kände igen mig men det gjorde han, awkward typ. Men nu ska jag spela sims på facebook. Puss

Naturkunskap

Just nu har jag Naturkunskap. Andrea och jag håller på att jobba om varför man ska städa upp i sverige, jo för att våra utsläpp påverkar andra länder. Tex LA 25 % av deras utsläpp kommer ifrån Kina? Hur sjukt är inte det?
Kina och USA borde få en käftsmäll! Imorgon ska jag till jobbet för att gå en kurs det bästa är att jag kommer att få betalt för att gå på den! Om jag inte säljer något så kommer jag att tjäna 2400 i månaden sen studiebidraget på 1050 kronor! Men om jag säljer så kan jag tjäna upp till 300 kronor i timmen *klirrar i kassan* så att det är nog ett ganska bra jobb! Men nu ska jag fortsätta att jobba vidare. Bloggar när jag kommer hem för jag måste ändå fixa Sims eftersom att det gick inte att spela igår.. Fml!

Snart går jag på lunch också sen har jag bara spanska, puss!

The sims 3!

Håller p att ska börja spela The sims 3! Är superlycklig. Känner på mig att jag kommer att sitta uppe hela natten och spela.. Om inte så kommer jag att ta med mig min dator till skolan och spela varenda rast och hela tågresan och väntetiden, Love my fucking life bitch!
Godnatt, nu är det dags att spela!

Dag 13

Någon jag ser mig vara gift med.. Hmm! Det kan bli svårt! Kanske Justin Bieber? Eller min pojkvän :)

Dålig uppdatering

Hej! Förlåt för dålig uppdatering!
Igår kom min älskling hem till mig och jag hade städat rummet och fixat en present till oss! Hur underbart som helst! Idag kommer han igen och i skolan så har jag bara tagit det lugnt!
Har haft en teater om medeltiden och jag fick B!!! Fattar ni?! MVG- eller VG+!!!!
Love my life !

Dag 12

En bild på dig

Dag 11

En annan bild på dig och dina vänner.

Fredhäll

God morgon (?)
Igår så åkte vi till Fredshällsklipporna i Stockholm. Det var mysigt, där var det ett gäng på typ 20 fjortisar som kom fram till Oss (Jag, Olivia, Malin och Frida) och fråga vilka vi var och ville hälsa osv. Men det var inget som intesserade oss. Sen så var det dags att gråta, jag grät och berättade hur rädd jag är för att dö. Men det gick bra sen, Olivia min bästavän lugnande ner mig genom att först sjunga och sen prata. Underbart, älskar dig<3
Sen så piggade jag på mig och blev glad igen och då gick jag och skrek några ramsor.. Haha jävligt högt..
Men nu imorse så hade jag cola och chips så jag bara lever livet!
Bloggar mera senare, puss!

RSS 2.0