Ladies!

Never trust something that bleeds for five days and doesn’t die




Ge mig sommar igen...

Lilja och Viva

Är helt slut! Jag kom hem ifrån Alejandro för kanske 40 minuter sen och nu ligger jag i sängen och läser bloggar. Alejandros kusiner är uuuuuur gulliga! Sen och se honom skoja med dom får mig att vilja ha en bebis skämtåsido!
Skulle aldrig skaffa barn i den här åldern, om 5 år kanske! Måste leva livet ett tag, men nu ska jag kolla runt lite på internet. HEJ
Skulle ni kunna tänka er mig som mamma? ;)

Jag dör.

Jag hatar att åka tåg när idioten framför har sätet bakåt lutat och sedan drar ner det helt så att det slår i mina knän, och han säger inte ens förlåt! Jag har massor att göra, måste tvätta, städa, träna, plugga och sen vill jag hem till Alejandro och träffa Lilja och Viva.. :(
Jag vill färga håret rött igen, men vissa tycker att man ser ut som ett psykfall då.. Men skulle väl blivit utstött på Jensen eftersom att varje dag är en modevisning och att alla måste vara perfekta. Jag skrattar åt er!
Tänkte ta en bild ifrån VSFS men dom skulle bara dra skam över det.
Så ska det vara, right?

Väntar

Sitter i väntrummet i Uppsala och väntar på mitt tåg. Det kommer om 5 minuter så det är snart här. Ikväll ska jag träna och då måste jAg Stretcha (?) har träningsvärk i ljumskarna och ont i knäna.. Det är synd om mig.. Kanske behöver massa massage! Men nu ska jag lyssna på skrillex och irritera folk med min fina musik ;)

Spanska


Knas

Sitter och väntar på tåget, ska bara vänta i 10 minuter men det är drygt ändå. Vet inte om jag börjar 11.15 eller 12.30 alla säger olika blir galen och spanska står inte ens med på schemat och jag har tappat bort min matlapp som man måste ha för att få mat. Om jag börjar halv ett, vad fan ska jag göra då? Haha får väl sätta mig på Waynes och ta en chailatte eller något liknande. Nu börjar jag tydligen 11.15 för att spanskan har språk samtidigt som språk 3. Komplicerat, jag saknar min mens som är borta.. hemskt. Åkte i alla fall hem till Alejandro igår och vi snackade lite o v sen hände det grejer. Snart kommer tåget, vi hörs!

En bild säger mer än 1000 ord?

Ge mig..

-

Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.


-

Women's tears are like male sperms. Only one in a million are for the right casue




Innebandy!

Mätt.. Nu måste jag städa upp på mitt rum, sen byta piercing och sedan börja bege mig mot Kolsta! Är sjukt nervös, när vi kollade på träningen så kitlades det i fingrarna.. Jag ville spela, nu ska jag äntligen få göra det!
LML

KUL

Kom precis hem ifrån Alejandro och nu ligger jag i sängen och ska snart äta spagetti och köttfärssås! Helt slut, tror att Alex har drogat mig med något :( Ska iväg och spela innebandy senare med Mimi! Är super taggad, första träningen på typ 1 år?:P Sjukt nervöst men samtidigt upphetsande, ska krossa alla fast först måste jag pappa hitta mina knäskydd!
Det gick bra i skolan idag, kommer att gå bättre imorgon, bloggar senare. HEJ!

Hej

Sitter i ett grupprum och "jobbar" Men nu måste jag jobba och inte blogga..

-

Nu var jag väldigt grov i munnen men det mesta stämmer in (ja och om du skriver till min kille så betyder det inte att just du är den här horan) Ska sova, ska hem till Alejandro imorgon och bita honom för att han är jobbig.
CHEERS!
Derby snart, love it!
I kemiskobalans.
Zlatan, Alejandro och Andreas
Ursäkta huden men brun eller hur? :D

Horor

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, när dessa brudar skriver till Alejandro även fast vi är tillsammans. Jag bryr mig inte om någon pratar"normalt" men när någon misslyckad hora som knullar med allt som rör sig ber honom att komma så vill jag bara hugga halsen av henne. Vidrig brud. Men när ska dessa tjejer förstå att dom inte tjänar på att snacka med honom? Sen när dom vill fota honom och lägga ut på facebook så att jag kan bli avundsjuk, det enda jag vill är att stampa på era äckliga huvuden ;)
Fyfan älskar att hata.
Fortsätt att spotta på mig för att det kommer att få mig att växa!

Malte

Sitter på tåget på. Väg hem, är redan arg så ginger jag pappa och bråkar sen säger han att malte har dött. Ska sova hos älskling ikväll ska bli mysigt<3 Rip Malte<3 kommer att sakna dig<3

"köpe och köpe"

Dags att köpa en vinterjacka och vinterskor, ångest.

<3

<3

Shopping

Nu sitter jag i sängen (ovanligt) och har precis laddat in alla mobilbilder på datorn! Så nu kommer det lite nyare och fräschare bilder men först ska jag visa dagens/gårdagens shopping!
Bhn köpte jag idag och tröjan samt byxorna köpte jag igår, köpte även två par vanliga strumpbyxor men det är väl inte så intressant att se på bild..
Och en dålig bild på min nya väska!
Ikväll ska jag träna innebandy men skulle helst ligga hemma hos Alejandro och mysa.. FML

Ahhhh

Godkväll! Just nu ligger jag i sängen och är proppmätt.. Har ätit fisk och potatis, kom hem ifrån träningen för ett tag sen och jag blev glad av att träffa tjejerna, dom var saknade! Dom gratulerade mig att jag hade blivit kvinna, haha!
Skulle egentligen träffat Alejandro idag men så blev det inte för att jag måste köpa en ny väska och strumpbyxor sen en bh eller två.. Kanske tre. Måste köpa en tröja också men jag får se vad pappa vill köpa till mig, skulle behöva köpa jeans också.. Ångeeest!

Helgen!

Hade skrivit ett jättelångt inlägg sen försvann det...
Har sovit hos Alejandro hela helgen och i fredags blev det tända ljus och champange! Sen myste vi och hade det allmänt trevligt! Somnade typ 4-6 kommer inte ihåg exakt när och sen gick vid upp vid 9 för att han skulle iväg och spela fotboll sen ringde hans kompis och då höll jag på och störa dom i deras samtal, han kommer inte ihåg vad dom pratade om!
Under lördagen så träffade jag Victoria och vi snackade och fixade naglarna, senare på kvällen mötte jag upp en blöt Alejandro och så gick vi hem till mig och väntade på bussen. När vi kom hem till honom så hoppade han in i duschen och jag bytte om till myskläder när han hade duschat klart så bestämde vi oss för att sova en timme, då var klockan tio så jag satte alarm på klockan elva. Sen när min ryska-alarmsignal tjöt så hade jag stängt av det och så hade vi somnat om och vaknade upp vid nio idag och då höll jag på att redas med honom och tog allt täcke och då blev han arg haha! Han har förövrigt ett bitmärke på axeln för att jag råkade bita honom..
Så han gjorde ett sugmärke på mig men det är väl all hämd efter i helgen haha! Men nu sitter jag i alla fall i sängen och har precis mailat min lärare och sagt att jag inte kommer på idrotten imorgon för att jag inte tänker gå till fyrishov och att jag inte kan skicka en smsbiljett dit heller. Skönt med sovmorgon till halv 12! Men nu ska jag sova eller hota en till brud ( har redan gjort det i helgen, fast det borde inte gillas som hot)
Här är en fin bild på oss för övrigt <3

Första riktiga skoldan

Hemma ifrån skolan nu, trött som satan! Har haft vanliga lektioner idag men det gick skitbra, ska sova hos Alejandro ikväll...:$ mysigt ska det bli! Mina läppar är så jävla svullna och torra måste fixa ett läppsyl. Blablabla onödiga saker. Ska i alla fall träffa Olivia snart och henne har jag inte träffat på hela veckan..:( Kanske uppdaterar när jag ligger i sängen med Alejandro ;) HEJ

hets

Skyndar som en galning för att inte missa tåget, tror ni inte att när jag har "blippat" in mitt kort så åker tåget. Roligt, nu ska jag bara sitta här i en halvtimme.. Jag som ville till waynes :( som min lärare för övrigt kallar wayne. Mycket människor vi hörs :) HEJ

Ja, jag har jättetråkigt!


ALLA TJEJER SKA GÖRA TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, DÅLIGA TIDER & ÖVRIGT.


KÄRLEK:

Är du kär just nu? - Ja!!!!
Har du någon kille just nu? - Ja!
Har du dumpat någon? - Nja
Har någon dumpat dej? - Nja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Låtsas att jag gillar den. 
Vem kysste du senast? - Alejandro
Vem kramade du senast? - Elina
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Hahaha! Nej då dödar jag dom båda, så brudar passa er ;)

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - Ja när jag vill
Har du bra betyg? - Helt ok
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja
Sköter du dej i skolan? - Nja
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja
Haft mobilen på lektionstid? - Lämnar den aldrig<3
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 3 + 2
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Med pappa
Trivs hemma? - Det enda jag gör är att äta och sova här.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej
Har skrikit och slagit din mamma? - Hade aldrig skadat henne om hon levde. 
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nää
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.-  Ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  Ja det är klart

VÄNNER:

Du har vänner? - Ja
Du brukar vara med? - Mina vänner? :)
Vem/vilka var du med sist? - Elina :)
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja.. 
Är det okej att ha kill-kompisar-  Haha ja det är klart!
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja?:)
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Det beror på :)
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja:)

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - Nej 
Putar med läpparna på kort? - På skoj ja.
Tar kort på dina bröst? - Fråga Alejandro ;) hahaha!
Använder foundation på läpparna? - Nej 
Super dej packad varje helg? - Njaaa
Du plattar håret och har en typ fjortisfrisyr? - Det enda jag gör är att platta det 
Ditt hår e knallblont? - Nej


DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja
När grät du senast? -  Oh snap, jag vet inte!
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Ja tyvärr!
Du har slagit ner någon? - Njaaa :)
Du har skadat någon med flit? - OM jag har :)

ÖVRIGT:

Motto? - Live, Love, Laught! 
Film? - Himlen är oskyldigt blå!
Musikgenre? - Hiphop och svenskt
Lyssnade senast på? - Put it down on me 50 cent
Var det här kul? - Ja det var superroligt när man hade tråkig, fast nu har jag ännu tråkigare!

 


Hej min hjärna vill inte leka

Jag måste skaffa ett jobb, jag måste ha pengar. Tusen kronor räcker inte till, på inköpslistan så står nageltillbehör väldigt högt upp (fast om jag fixar naglarna kan jag inte spela innebandy och det är dags att börja köra snart igen och blablabla) einndäwoigf4c o4k Jag mår inte bra idag. Eller jag mår bra, emellan åt.
Över vintern vill jag flytta till Uppsala, annars är det ingen idée att jag åker till skolan eftersom det är mycket problem med SJ-tågen. Hoppas att det löser sig för att jag börjar gilla Jensen!
När Alejandro svarar i telefonen ska jag vara stygg dum , hihi! :$
hehe ;)

Fint med bilder!

År 2009, Hade borelia och då blev jag förlamad i halva ansiktet
(ursäkta, men hur fan såg jag ut?)
Borelia-mille i farten.
Någon..
Tror att mina läppar hade den där färgen.. Sen kom jag på att det var
foundation..
Jag och Einar!
Jag, tror att jag är cool?
8an?????????????
Einar och jag i sjuan??????? Kanske åttan, skrattade när vi tog bilden hahah!

Head-DICK

Jag vill blogga jättemycket och hela tiden, jag vill göra massa roliga saker, men först av allt vill jag bli av med huvudvärken jag har haft i ca 3 dagar.
Jag saknar min Alejandro, Mi Amor, Mi Guapo, Mi Ángel och just nu Mi Vida!
Jag saknar att bara ligga i sängen och gosa, kyssas i evigheter, kyssa överallt, jag älskar när du kliar mig på ryggen, jag älskar när du säger att jag är söt när jag är nyvaken, jag älskar allt med dig. Te quiero querido<3

Imorgon ska jag ju som sagt åka till Alnäs med klassen och sova i stugor och köra massa olika lekar, då hoppas jag på att få flera vänner! Haha jag låter som värsta tönten men det jag menar är att jag kan ha någon att försöka ersätta Einar, Erik och Adam med.. Vilket inte kommer funka.. Mina små killar :(
Nu ska jag göra något åt min huvudvärk.
HEJ

You take my breath away

Alltså, give me!

Mina två första dagar i en ny skola.

Mina två första dagar på Jensen. Jag har aldrig bytt skola i hela mitt liv (förutom när jag började på Centralskolan som var min gamla skola) och nu har jag börjat på Jensen i Uppsala.
En helt ny stad och nya äventyr. Första dagen var den 15de augusti Olivia var tvungen att följa med mig till skolan eftersom jag hotade med att inte gå till skolan överhuvudtaget. Så jag ringde henne 30 gånger och nu skojar jag inte. Olivia satt och åt frukost fast jag trodde att hon sov. Sen möttes vi och åkte till skolan. Trodde att det skulle ta en halvtimme men det tog endast 14 minuter så jag var överlycklig eftersom jag lätt blir rastlös så behövde jag inte sitta still så länge.
När vi kom till skolan så var det 4 våningar upp. Jag skojar inte och det var sjukt jobbigt i benen att gå men sen kom jag till min våning där Sam och Ekonomi skulle gå och när vi kom in i hallen så är alla redan där. Jag börjar svettas eftersom vi har skyndat ifrån stationen enda till skolan sen upp för alla miljoner trappsteg. Sen var det dessutom 100 grader inne i hallen. Rektorn eller vem det nu var började ropa upp klasserna så skulle man följa efter sina "coacher" och jag vart uppropad i första klassen. Jag och Olivia går in i klass rummet och lyssnar när våra coacher pratar och sen vid 12 var det dags för lunch. Olivia följde inte med och åt utan gick runt på stan.
Eftersom jag inte hade tagit kontakt med någon i min klass så visste jag inte vart jag skulle sätta mig i matsalen så jag satte mig ensam vid ett bord och började äta. Alla kollade på mig som om jag var en utomjording. Sen kommer min lärare och frågar om det är ledigt vid mig, ja det var det uppenbarligen eftersom det var tomt?? Sen gick jag och mötte upp Olivia igen och då åt vi kinabuffé eftersom jag inte kunde äta i skolan.
Idag gick det däremot skitbra, jag lärde känna en tjej som hette Elina som var schysst och imorgon ska alla ettor till Alnäs.. Klasserna tävlar om vilka som ska få sova i sängar och vilka som ska få sova på golvet, yeeey!
HEJ
P.S JAG SAKNAR MIN POJKVÄN!!!!!!!!!
Jätteful bild på oss men vem bryr sig x)

skola

Juste, skulle ju börja blogga men.. Sitter i alla fall i skolan, gick upp halv 7 och tog tåget halv 8. Sen hetsade jag som en jävla idiot för att inte komma försent och sen börjar vi halv 9.... Kul, bloggar mera senare. HEJ

Kista

Har precis pratat i telefon med Alejandro och nu ska jag sova, hihi. Idag har jag kollat på en serie och varit i kista och ätit på en libanesisk restaurang. Det var sjukt gott!! Sen träffade jag oxh Olivia Hanne, Jessica och Lottis! Det var trevligt att träffa dom damerna. Imorgon ska jag hem till Alejandro och slå honom lite sen ska vi hitta på något skoj på kvällen. Ser fram emot det ;) godnatt

-

Ett förhållande är mellan två personer men det finns alltid en bitch som inte kan räkna

Igen

Ska börja blogga nu igen men jag får se hur det kommer att gå eftersom jag börjar i skolan om 5 dagar och det blir väl ganska mycket att hinna med då. Men ska försöka så gått det går. Idag har jag och Alejandro varit tillsammans i 2 månader och en vecka, det är naaajs! ;)
Idag ska jag väl träffa mina tjejor och sen kanske träffa Alejandro ett tag, men jag får se hur det blir!
Nu ska jag kolla lite bloggar.
PUSS!

RSS 2.0