AIK

Nu är det gjort! Har beställt biljetter till AIK-fittdif! Snacka om att jag är taggad! Hoppas att man inte blir slagen bara men man är ju van ;) FRAMÅT STOLTA AIK!

hatar matte

Jag hatar matte mest i hela världen. Det funkar bara inte och imorgon har jag nationella muntliga i matte med Felicia som har typ mvg.. Knas kommer gå åt helvete! Blir väl iv för mig då! Jippi hoppas att jag får några coolingar i min klass!!!!!!! Allting med siffror kan köra upp något stort i röven! FML, nu är jag arg och behöver en puss. Nu ska jag lyssna på La tortura.

ajaj

Oufff! Har typ slitit av någonting i ljumsken gör så förbannat ont att jag tror att jag ska gråta! Sen har jag fått en bula under ögat av en armbåge och sen har jag lite kärring blåmärken och lite sår på tuttarna. Idag är jag ledig för att jag ska med Olivia till sollentuna fria gymnasium och hon ska provsjunga. Juste ikväll ska jag ju hem till Pojken (man) Men nu kanske man borde sätta på sig lite kläder! Kramiz

Café sixty!

Sitter på café sixty med Ida Felicia och Olivia. Jättemysigt! Har druckit en öl fast nej jag drack en chailatte. Snart ska vi hem till Felica men nu ska jag gå. Hejpa!

sats

Igår så var jag helt slut plus att min mobil var död! Jag gick och tränade på sats med Linn Malin och Felicia! Det gick superbra. Just nu är jag jättehungrig och väldigt uttråkad, kollar på film på non och filmen suger. Ikväll är det fredag oxh ska väl antagligen gå på fest eller sitta hemma och kolla film. Imorgon ska jag till sats och sen hem till en pojke! Nyfiken?;) men nu ska jag göra något annat roligt!

<3

Sitter med mina två favorit lärare och snackar skit höhö chill. Har varit hos rektorn och pratat och nu ska jag gå hem till Olivia och mysa lite.. Mys! Kyss

så vad är pågång?

Sitter hemma hos Olivia och har precis käkat omelett! Gott, har inte haft tid att uppdatera under helgen för har ju haft dm vilket gick åt helvete vi kom sist i våran klass vilket var pinsamt men det tar vi igen dem 17 april när det är en cheertävling för sjuka barn. Lägger upp bilder så fort jag får tag på en data eftersom jag bloggar via mobilen!

bad

Har matte och det är sista lektionen för idag och jag har ingen ork att leka duktig så att jag sitter bara och gör ingenting hade ju bad idag och jag fick basta med killarna yeeey! Ikväll ska jag träna och sen tror jag att jag ska ut, hehe men nu ska jag dryga lite, hejpa!

bi to the kini

La mig precis i sängen och har testat mina bikinisar och testat ut vilken jag ska ha imorgon, Mr mens borde komma snart han är sen. Hoppas att jag inte har mensmage imorgon då! Men nu ska jag kolla på varning för barn och smsa Mr X.. Hihi kyss

<3

Grattis Malin<3 Älskar och saknar dig<3 Idag ska jag och olivia till rudbeck och hon ska på intagningsprov för deras musik klass. Hon är nervös med det kommer att gå skitbra! Igår åkte vi buss till kista för första gången haha och vi åt sushi och kollade bio! Myys, men alla på bion var nog jävligt irriterade på oss för att vi satt och fnittra mitt i filmen och det gick inte att sluta! Vem Skulle inte skratta om en grevidtjej står i brygga och säger att hon ska bajsa ut sitt barn och äta upp det! Haha men nu måste jag borsta tänderna! Over and out

grattis ollan!

Nu står jag i min snyggamorgonrock och borstar tänderna. Idag fyller min bästavän Olivia år! Grattis till henne, vi ska se på bio och shoppa lite.bion heter ritualen och är en exorcism-film och som sagt jag är ju lite tänd på de!;) snart ska jag byta om och gå till skolan för att skriva np i no, oooh fuck my life! Kommer gå åt helvete men skitsamma. Over and out

luktar hamsterpiss i skolan

Min skola luktar seriöst hamsterpiss båda våra matsalar luktar skit! Sen skyller mattanterna på att det är fisken som luktar men vafan vi fick korvstroganof!? Brist skola..

spyig mobilblogg

Är så jävla mätt att jag tror att jag kommer att spy.. Träningen gick väl bra förutom att jag banga på mina hjulningar.. Men har 2 timmar på torsdag att få till det sista men den behöver bara finslipas. Jag är ändå jävligt stolt över mig själv som ens har vågat lära mig hjula och nästan en handvolt men all fobi fick jag av en horlärare på min skola som försökte knuffa mig när jag skulle göra en kullerbytta vilket jag fortfarande inte vågar/kan göra. Men nu ska jag sluta waina och ta en dusch och sluta lukta usch! Fast först mina sit ups! Kirrar magrutor till sommaren! Over and out

mobilblogg

Haft lite bloggtorka nu några dagar men nu är jag tillbaka. Idag har vi haft våruppvisning och det gick superbra men jag var jättenervös men jag orkar inte bry mig för om någon klagar kan den personen visa att den kan göra det bättre vilket jag tror att den inte kan ;) sen efter uppvisningen så tränade vi och då fick alla prova på att vara topp (upp lyft) och det var ganska roligt men jag fuckade uppgången.. Men nu ska jag sova. HejPa!

mobilblogg

Yes! Felicia visade mig hur man mobilbloggar, as nice! Har bara varit i skolan idag och övat inför nationella i fysik. Idag är det fredag och då ska vi på födelsedags fest, det är också jävligt nice. Just nu står vi och bråkar med våra mat-tanter dom är typ dumma i huvudet! Men nu har jag matte vi hörs!

Skola

Har engelska och ska kolla på film har haft idrott och andra tråkiga lektioner, bloggar mera när jag kommer hem.
p.s Erik är bäst!

Trött chey

Nu är jag trött och sliten. Kom hem för 40 minuter sen för att då slutade min träning, det var kul att träna idag men jag ramlade igår och slog i knät och har ett blåmärke och en bula, ajaj!
Snart ska jag ta en vaniljbulle och njuta av känslan att ligga på rank 21 på tetris!
Ja, jag är beroende av tetris, har 4 olika tetris i mobilen. Men det är nice!

 
Har redan 5 och 2 9 i varje öra men jag vill göra 3, 2 och 1 också! Det är hett med hål ;)

Losing you

Amen tjena kexet, står du här och smular?
Kom hem från skolan för ett tag sen och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Måndagar är en skön dag för att jag har 5 lektioner och två av dom är svenska och det absolut bästa är att jag slutar vid halv två! As skönt helt underbart. Synd bara att man har en uppsats att skriva tills på söndag.. Får väl sitta inne hela lördagen och skriva för att på söndagen har vi våruppvisning på cheerleadingen! Kom och kolla kostar bara 20 kronor sen om man vill ha fika går det att köpa, men nu ska jag läsa lite bloggar och lite annat.



Juste jag kom på att jag bara har gamla bilder men det kanske ni har märkt själva?;)

Ta det med en nypa salt!

Jag är redan på bättre humör, vilket som är ganska bra. För min del. Jag hade tänkt att lägga upp massa fula bilder på mina kompisar eftersom bilderna på mig är snygga..







kagge fan


Arg och äcklad.

Jag blir så jävla trött på mig själv ibland, att jag kan vara en sånn idiot.. Hade det inte varit så privat hade jag tagit upp det i bloggen men det gör jag inte! Höll på spy tidigare idag för att jag var så irriterad, arg och äcklad. Är inte arg på personen för det har jag inte rätt att vara utan jag är arg på mig själv.. Som fan.


Hade träning imorse i 3 timmar, det gick väl bra. Efter träningen åkte alla som ska bli tränare ner till Systrarnas café och fikade. Jag åt en god semla och drack cola. Jag och Anne ska ha ett mini-minior lag med barn som är 6-9! Så om någon känner några barn så är det bara att höra av sig! Men nu ska jag gå ner och fläska i mig lite mat (om jag inte spyr) Bloggar mera sen, tjafan!





Taggad tjej

Åh jag är taggad men jag vet inte på vad.. Men ska antagligen på fest ikväll (hoppas jag) sitter och dunkar musik från spotify. Spotify måste vara en av dom bästa uppfinningarna! Men nu ska jag sminka klart mig, hejsvejs!
(ifall jag inte överlever natten så lyft på min madrass och ta pengarna!)


Förlåt orkar inte snurra den!

Down to earth

God kväll. Just nu ligger jag i min säng (gjort nästan hela dagen) ska snart börja sminka mig och fixa håret så att man vågar visa sig ute. Ikväll så ska jag vara med Olivia och kanske Linn (?) då blir det väl att vi tar oss ut till Sigtuna men om vi inte ska hitta på något ska jag ligga hemma och spela tetris och äta chips.
 Det är okej att vara smygfet om man är snygg ;)



Men det är en hemlighet.


Do it like a dude

Åh vilken bra dag! Fast ne, har glömt min väska hos Olivia med min laddare och massa småsaker i. Eftersom vi drog till Sigtuna igår så ville jag inte ta med det ifall att jag skulle glömma den. Det var mycket folk och vi gjorde typ inte så mycket satt i köket och sen spelade lite piano. Jag brukar alltid sjunga AIK-låtar och imorse fick jag den underbara idén att beställa ett AIK-täcke! Hihi det är hett.

Bussen ifrån Sigtuna skulle iallafall komma 00.35 och det skulle vara en nattbuss, yeey. Men tror ni att bussen kom eller? Nej. Så när bussen in mot Sigtuna kom så sa busschaffören att hon skulle köra till sista hållplats sen skulle hon skjutsa in oss till Märsta station, det rockar att vara söt ;)! Den enda snälla som jobbar på SL.

Kom hem vid 20 i två och då pratade jag i telefon med en trevlig kille och vi fortsatte att prata när jag hade kommit in också och då smsar min storebror och ber "oss" (han trodde att det var någon med mig) att hålla käften eftersom väggen mellan våra rum är som typ en papperskartong..



RSS 2.0