Kult kult

Ligger i sängen och kollar på tv, sjukt mysigt! Skulle träffat Alejandro ikväll men så blev det inte.. Tråkigt men har haft kul ändå. Träffade Olivia och handla tills imorgon det är ju faktiskt valborg! Imorgon åker vi in till stan och "firar" ser fram emot det som tusan! Men först ska vi stå på Arlanda jets a-lags första match för i år! Godnatt

EQ

Har eq och vi bråkar om att någon i våran klass har tagit fel tröja osv. Inget jag behöver bry mig om faktiskt! xD
Ikväll så har jag träning men först ska jag till väsby och fixa en grej, det får ni veta senare! Måste träffa Mr x snart eftersom vi har bråkat lite.






kyss

(Random bild från Adams dator)

REAAAAAAAAAAL VS BARCAAAAAA

Förlåt för jättedålig uppdatering (ska bli bättre när papi fixar pengar till mig mobil!) Sitter och kollar på Real mot Barca, lätt att Real vinner, right?! Igår var jag på jättedåligt humör, då menar jag J Ä T T E D Å L I G T! Lagar några bilder xD






Bättre än inget!

Säng

Jusr nu ligger jag i sängen, duschade för ett tag sen och snart ska jag iväg och jobba, visst låter det spännande? ;) nu ska jag sminka mig. Kyss

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Kult morgon! Börjar med att jag fick mens så mig dag fram till nu har gått ut på att byta tampong, äta alvedon och sova. Men nu ska jag ut med min Olivia! Igår hade vi ju CFC (cheer for children) första gången gick det dåligt men andra gick det bra! Jag Olivia och Felle va ute ooch byggde lite i en park och då kommer två twister tjejer och undrar om vi har sett några från deras grupp men dom hade gått. Sen har hon en geting i håret och då tar jag bort den!:D snel sheeleader!:D sen är dom med och bygger så vi bygger en elevator och en toss hehe kul! Ska ut i solen nu, kyssss!

sooool!

Ligger på min veranda och lyssnar på högmusik och solar! Så JÄVLA underbart väder tror att jag dör :D Igår va jag hemma hos victorias kille och tog det lugnt. Victoria skulle visa hans rum så hänger det en horgårdentröja i fönstret och en flagga på väggen och vi slet ner båda! Det är så det ska vara. Ikväll ska vi jobba sen imorgon täääävlig!

Mys

God kväll mina trogna läsare! Ligger och myser i sängen och har precis kollat på efterlyst, finns så sjuka människor. Förut vågade jag inte titta på det själv men det vågar jag nu. Men nu ska jag kolla BB sen sova, hejpa

NICE FAN

Har gjort ett schema fram till den 24 nu har jag och Olivia något att se fram emot!

Np!

Nu har jag skrivit klart min engelska uppsats np alltså. Det gick väl helt okej haha, eller jag hoppas på det! Men vafan har man mvg så har man ;) Nu måste jag sitta och vara tyst i cirka en halvtimme kul fast ne. Mitt öga har blivit bättre och min näsa har blivit snorigare.. Kukelikukkuk men nu ska jag läsa lite bimbo bloggar och lyssna på lilla Melissa Horn(y)!

Min dag!

Tjenare! Idag har jag som sagt varit hemma ifrån skolan, har äntligen fått andas har varit så stressad så att jag inte har kunnat ta det lugnt vilket som resulterar i finnar och humörsvängningar.. Har hunnit städa mitt rum och tvättat. Men sen drog jag till Olivia som slingade mitt hår, ser lite ut som en tiger! Imorgon är det nationella engelska skriv delen. Det kommer nog gå bra och sen efter det ska jag sova.. Exakt det jag ska göra nu! Jag luktar fortfarande på din tröja och hoppas på att din lukt ska sitta kvar<3

Rawr

Hej idag är jag sjuk! Mycket sjuk, mitt öga strejkar och min näsa rinner sen har jag samma gamla bröst smärtor! Annars är det väl lugnt. Fast jag har drömt massa konstiga saker.. Som tex jag hade sex med Edward i twilight samt han varulven (kommer inte på hans namn) men nu ska jag ringa min papi!

Agust!

Ligger i sängen och smsar med min tillfälliga sms kompis Agust, cool kille de. Har jätteont i ögat och borde plugga men jag orkar inte, är fortfarande stressad. Har pratat mera med Olivia om AIK matchen och är sjukt taggad. Min yngsta morbror ska vara "barnvakt" åt mig från onsdag till söndag för att pappa och hans tjej Pea åker till Holland. Kanske jag redan har sagt? Jag är ju senil men nu ska jag plugga natti!

stress hets

Vilket jävla liv jag har! Woho så jävla kul livet leker!! Sjukt taggad på livet!:D Eller..? Har träningsvärk i mina armar och har en jävla böld under ögonlocket och den är öm och jag ska träna vid 6 och är så jävla otaggad vill bara åka utomlands och sola och dricka massa sprit och knarka. Någon gång måste bli den första! Sen är jag sjukt nervös över allt med gymnasiet att jag inte ska få några kompisar eller att jag kommer bli mobbad och ingen ska bry mig sen tvekar jag på mitt val, kommer jag att klara av att bli psykolog eller ska jag bli något annat? Känner just nu att det kanske blir Arlanda gymnasiet. Orkar inte plugga, orkar inte klä på mig, orkar inte sminka mig, orkar inte fixa håret och jag orkar ingenting orkar fan inte ens tänka hinner inte med att träffa kompisar eller städa mitt rum, jag vill slösa bort alla mina pengar och göra onödiga saker för dom. Jag har fått massa finnar och fett hår, jag har börjat om min pubertet och jag måste fixa p-piller igen och allt är bara stress.. Jag får stå ut några dagar till sen får jag lov, awesome. Men vafan nu ska jag ta tag i mitt liv och äta då blir jag alltid glad.

Lalalalars Winnerbäck!

Ligger i sängen och dricker hemma gjord chailatte och lyssnar på Lars Winnerbäck! Hoppas att han har konsert i sommar så jag kan få njuta! Första gången så var det på gotland 23/7-08 sen förra året i Göteborg. På fredag ska jag och Olivia kanske Felicia boka biljetter till AIK mot Göteborg och då blir det norra stå! Gryyyyymt va?;)

JÄVLA H&M

Har precis legat och checkat av vad jag vill beställa från h&m men så är inte blanketten eller hur det stavas med! Blir tokig.. Men det är väl bäst så annars kommer jag bara köpa onödiga saker, nu blir det till att plugga so. Juste fick g på Europas länder + huvudstäder 1 poäng till mig och 3 dagar kvar.. Kyss

.

Koncentrera dig kvinna han kommer tillbaka.

du har en vagel

Nu har jag so och skulle göra ett omprov men sen kan man göra det imorgon efter vårat andra prov.. Knasigt. Har typ fått en vagel eller något annat ont FML har träningsvärk i armarna och är allmänt död! Orkar inte, godnatt.

café sixty

Hej där sötnos. Sitter på café sixty med Olivia och Felicia. Vi dricker cream och sumol väldigt gott! Snart ska vi jobba på vårat hemliga jobb!;) bloggar mera sen, kyss.

just nu

Sitter hemma hos Olivia och har en liten maskerad! Är utklädd till sexig nurse rawr! Som sagt en fet bildbomb kommer någon dag! Ska ringa baby sen ;) VAD GÖR VI NU KÖR VI!

<3

Åh så sjukt taggad på fredag! Ska på maskerad och då ska jag vara sjuksköterska eller fotbollsproffs.. KnaZ! Åh jag älskar livet! Jag vill ha en kyss <3

0-0

Igår på matchen blev det noll noll. Ganska tråkig match men det var bra stämning! Synd att AIK inte vann men dom är bäst ändå! Innan vi skulle till station igår och ta tåget mot Solna så trampar Olivia på en gren och får den rätt upp i foten! Felicia är en räddare i nöden och tar Olivia på ryggen och bär henne till vårdcentralen där dom sliter ur pinnen i foten, blääää. Kan lägga upp bilder när jag har tid! Men nu ska jag tömma diskmaskinen tjenispenis!

0-0

Igår på matchen blev det noll noll. Ganska tråkig match men det var bra stämning! Synd att AIK inte vann men dom är bäst ändå! Innan vi skulle till station igår och ta tåget mot Solna så trampar Olivia på en gren och får den rätt upp i foten! Felicia är en räddare i nöden och tar Olivia på ryggen och bär henne till vårdcentralen där dom sliter ur pinnen i foten, blääää. Kan lägga upp bilder när jag har tid! Men nu ska jag tömma diskmaskinen tjenispenis!

café sixty

Sitter på café sorry leg Felicia och Olivia. Vi sitter och myser och ska snart börja plugga! Jag dricker chailatte som vanligt! Bloggar mera sen, kyss!

2 dagar kvar!

Idag har jag varit på dop, det var min kusins dotter Felicia som döptes och nu sitter jag och Olivia och väntar på bussen för att vi ska in till stan på uppdrag! Igår var vi hemma hos mimi och hade mys sen drog vi ut och fixade en sak senare så mötte vi Alejandro och hans kompis sen gick vi hem och sov. Ikväll sover jag hos Olivia hihi. Puss

3 dagar kvar!

Räknar ner! Just nu har jag no fast slutar nu hihi! Nu har jag lunch men bloggar mer sen kyss!

RSS 2.0