-

Jag känner sånt hat, det bara växer. Jag vill spy på dig. Jag vill att ge dig smärtan, smärtan så att du kan förstå. Men när du säger att du förstår så ljuger du, för att du kommer aldrig att förstå.

Bloppis.

Funderar på att göra en bloppis, har så mycket skrot att sälja.. Brb tänker!

TACK PAPPA!

Vem har världens bästa pappa???! Jo jag! Jag ska få ett par Hunterstövlar! Dom är så jäääävla snygga!!
Men det är ju så att man smälter!! Tänk att jag ska stå där och gosa in mig i min varma jacka och mina snygga Hunterstövlar med en kopp varmchoklad...
(Lånad bild ifrån Google)

Dag 10

Sätt på din ipod och blabla 10 första låtarna
1. Johanna och Sven- Björn Rosenström
2.Lärt mig leva med det - Sju års olycka
3.Het- Björn Rosenström
4.Superstar- Lupe Flasco
5.Be like that- 3 doors down
6.Alla gillar brudar- Gorillala fest Ismen
7.Oralromantik (?)
8. Nån annan dag- Grand Prix
9.Alla aplåder- Emilush
10.Smurfar Surfar- Smurfarna
Märks det att jag inte använder min ipod?

Jobb!

Juste jag ska på jobbintervjuv på måndag!!

Jobb!

Juste jag ska på jobbintervjuv på måndag!!

Hemskt!

Min morgon var nästan 100 % hemsk. Sov hos Alejandro och sen kollade jag på film eftersom att han somnade men han höll om mig ändå.. Söt! Kollade på min skräckfilm och var rädd så att jag stängde av filmen och lägger mig och sover. När vi vaknar (07.00) så säger han att klockan är halv nio och jag börjar halv ett men jag fattade inte varför jag ens reagerade.. Sen skulle han till skolan och jag skulle hem och duscha eftersom att mitt hår var så fett att man kunde bre en macka med det.. ÄCKLIGT!
Sen när vi skulle ta bussen så hade jag inga hemmanycklar och eftersom att pappa jobbar i stan så kan han ju inte åka hem med nycklarna så att jag fick stanna hos Alex medans han åkte till skolan och hade en lektion och jag hade pratat med min storebror så att Alex kunde hämta hans nycklar så att jag kunde komma in och jag sov.. Skönt. Sen hetsade jag hem och duschade och gjorde picknick som jag kunde äta på tåget..
När jag väl kom till skolan så hade jag spanskaprov och det gick bra tror jag :D resten av dagen har varit sådär..
Men nu ska jag kolla lite saker, puss!

Dag 9

En bild på dig och din familj
Det här är min familj, jag bryr mig inte om vad som stämmer eller inte. Det här är min familj och ingen kan vara med i min familj. Min pappa, Min mamma, Min storebror och Min Malin<3

Dag 8

Varför du började blogga.
Jag vet inte riktigt varför jag började att blogga, det var ju bara en grej som var "inne" och sen fortsatte jag för att det var skönt att skriva av sig. Sen att mina stalkers kan ju läsa allt här ;)
Men som sagt det finns ingen speciell anledning.

Dag 7

Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, taggad, sommaren osv.
Glad:

Ledsen:
Uttråkad: Lyssnar inte på musik då.
Sur:
Taggad:
Sommaren beror ju på vad det är ;)

Dag 6

Planera hela mitt liv..
När jag har gått ut skolan så ska jag söka jobb och jobba i ett år tills jag får ihop pengar till att ha kul och sen ska jag börja studera på högskolan på Gotland. När jag blir stor ska jag antingen bli psykolog, soc-kärring eller polis. Men jag skulle även kunna tänka mig att bli nakenmodell. Är jag fortfarande lika snygg så ska jag vika ut mig ;) fast då måste jag ju låta boobsen växa till sig. Sen ska jag bli tillsammans med en kille som verkligen bryr sig om mig och sen ska vi flytta ihop till en mysig lägenhet i Stockholm. Vi ska få 1 barn som vi ska skämma bort. Sen ska jag bli gammal och dö lycklig, trevligt va? ;)

När jag blir gammal ska jag bli milf.

Just nu ligger jag i sängen och spelar Sims på facebook. Det är jättekul, har varit med Ollis idag och vi har spelat in en video till Fliiiida som fyller år haha! Den blev jättebra. Kollade ju på Veronica Maggio i fredags, o m f g hon ägde, jag blev våt!! Hon är så jävla sexig!!!! Ramlade i en trappa och knuffade några tjejer, G!
I lördags åkte jag till landet, det sög. Bokstavligen talat och igår träffade jag min bebis! MysiiigT!
Imorgon på morgonen skulle jag egentligen åkt dit men eftersom att jag börjar klockan halv nio så blev det inte så.. Men då får jag träffa honom på kvällen. Fick vi studiebidraget idag?? Har ingen koll men vi hörs, kisses!
Förut hade jag en tendens att när vi var på fest så hade jag alltid allas kepsar, kan det ha varit för att jag var orange hårig och hade en ful lugg?

español

Hola amigos! Har spanska och det är väääldigt roligt. Träffade min älskling igår och jag ska träffa honom på tisdag med. Idag ska jag leka med ollis!! Hehe najs! Bloggar mera när jag kommer hem. Puss i ljumsken!

Veronica Maggio

Sitter på tåget påväg till Sollentuna, sen blir det Veronica Maggio!!!!!!! Jag vill tacka Veronica för att du hjälpte mig Att bli tillsammans med min pojkvän igen, tack.

Skrillex

Ligger i sängen och lyssnar på skrillex det är nice. Försöker att få tag på min pojkvän men det går ju bra.. Har gjort en busig sak och jag måste fixa en telefon så att jag kan smsa på lördag eftersom att jag ska till landet för att pappa tycker att han aldrig ser mig på helgerna (och jag förstår honom) så att Alejandro får sova hos mig i veckan eller nått.
Imorgon ska jag köpa gelé och diamanter så att jag kan fixa mina naglar jättefina!! Pappa får även lön så att man kanske ska köpa en ny vinterjacka.. Men han är nog inte så sugen att betala 4000 för en jacka.. Helvete, ska säga att jag kan betala halva ^^ sen ska jag inte betala, men nu ska jag försöka få tag på Alejandro och sen ska jag spela wordfeud. Lägg till mig! :) Melinamatilda@wordfeud!
Juste,  jag älskar skrillex!

Dag 5!

Favortit superhjälte och varför

Min favorit superhjälte är nog Powerpuff pinglorna, dom är söta, hjälper folk och är trillingar! Hur coolt är inte det?

tåg

När jag kommer upp på perrongen så missar jag tåget värt.. Det är en 6 åring kille som juckar och beatboxar och försöker få min uppmärksamhet, iskall.

Svenska

NU har jag svenska igen och vi håller på och rättar och skriver på våra essäer. Om jag får mer än E på det här så kanske jag lägger ut den. Men jag är klar med den nu och jag börjar bli väldigt irriterad för att jag hör en viss persons röst. Men nu ska vi inte vara sånna så nu ska jag börja jobba igen och sen lyssna på musik.
Kram och puss

Avicii-Malo

Ligger i sängen och lyssnar på Avicii! Har pluggat klart för idag och nu väntar jag på att pappa ska laga mat. Jag och Alejandro spelar wordfeud och den som förlorar är skyldig vinnaren en tjänst! ;)
I like it! Men nu ska jag spela, sen äta och sen träffa Olivia!

Svenska

Nu har jag svenska och vi ska kolla upp uppsatser om sexolket, very funny not!
Men jag ska jobba vidare.

Puss o kram

Träffade min älskling för några timmar sen, han skulle hem till Jocke så att jag passade på att gå med honom för att jag hade tråkigt. Sen satt vi och pussades och gosade tills min buss kom och förstörde allt.. Har inget att skriva om längre, mitt liv är tråkigt och jag har så jävla mycket saker att göra hela tiden ändå gör jag ingenting?
Alejandro ska sova hos mig på lööördag! Haha det blir första gången han sover här för att här kan man inte vara i fred utan att någon ska knacka och prata. Sen är det så jävla lyhört så att jag hör vad min storebror säger när han pratar i telefon! Haha inte så roligt då! ;)
Men det blir en "kramiglördag" för våran del, sen tror jag att han ska till Malmö på söndag men vet inte riktigt.

-

Förevigt trogen, AIK!<3

Ge mig peeengar!

Nu ligger jag i sängen helt död, fett hår och ful som fan! Ska snart hoppa in i en dusch sen möta Olivia och Martin för att få lite tjack. Jag saknar min underbara pojkvän som jag senast träffade igår.. Han är så gulligulligulligulligullig!
Länktar till studiebidraget kommer, mycket som står på listan!

Kanske köpa en ny dildo, men kanske inte till mig.. ;)

Dag 4

En dålig vana

Men vi säger så här, jag har rökt. . Inget som jag gillar ;) Man luktar äckligt och det är inte nice att pussas med någon som precis har rökt, du får hosta, låter som om du är 40, gula tänder, bläää! En ciggarett skadar dig 30 % och din omgivning 70% tänk på det, du vill väl inte döda din bästavän?
No more!!

Green Street Hooligans 2!

TjenisPenis!
Sitter i sängen i min "onepiece" ifrån gina och mina hello kitty tofflor! Mysigt, har ätit blåbär och druckit te. Har varit sjukt trött idag. När jag kom hem ifrån skolan så pluggade jag lite engelska och nu ska jag slå in mina böcker och sen plugga lite historia (6 frågor) sen har jag en film som väntar, Green Street Hooligans 2!!!!!!
Hoppas att den är lika bra som ettan ;) Eller så träffar jag Bollie om vi har tid! Vi får se hur det blir, hörs om 2 timmar! 

Derby

Alla vet nog hur matchen gick igår (0-1) till djurgårn. Har aldrig sett AIK spela så här dåligt.. Något jag hatar är hybrisgårdare.. Förevigt AIK<3 men dom är väl bara glada för att dom biljet sin första match ;)

yEEEY

Nu ska jag möta Olivia sen blir det DERBYY!!!!!!!
Som vi har länktat!
EN SJUKDOM, EN SMITTA, EN DJURGÅRDSFITTA!


5

  1. Dräggiga brudar
  2. Kolla luggen
  3. Hårfärgen
  4. Alkohol..
  5. Lås in mig

Dag 3

En bild på mig och mina vänner

Jag och Olivia <3


Jag och Einar <3


Einar, Adam och jag


Jag och Linn <3



Hemsk bild, Jag, Felicia och Olivia <3



Dålig bild men det föreställer mig och Victoria<3



Älskar er allihopp!

HUGGA DIF!

Har precis druckit en kopp te och nu sitter jag inne på Adelanet och kollar vad vi har för läxor. Imorgon är det derby! Jag är så fruktansvärt taggad så att det finns inte!! Kommer att ha damp i skolan!
Vad e´re som klättrar i buren,
Vad e´re som låter som djur,
Vad e´re som stinker så jävligt
Jo, de´ e´ en apa i bur.
Djurgår´n, Djurgår´n, Djurgårn e´fulast i stan
FY FAN!
Djurgår´n, Djurgår´n, Djurgårn e´fulast i
stan!

Dag 2

Drömkille... Hmm jag har ingen perfekt bild på min drömkille eftersom man kommer att träffa massa killar tills man blir gammal. Men om man tänker kändisar så just nu är denna go'bit den "drömigastekäniskdrömkillen"
Annars kan jag inte svara på den här frågan för att alla har brister.. 

-

Nu är jag grinig. Skulle sova hos Alex men så blev det inte, nu kommer vi inte kunna ses på hela helgen, jippi..

Mysigt

Ligger i sängen och tuggar på en hårnål, ska snart hoppa in i duschen och packa en väska sen åker jag till min älskling :*

Skybar

Har precis varit på begravningscermoni. Gjorde inget förutom att dricka cola och lyssna på alla morbröder. Vi var på skybar royal wiking i stockholm. Man såg typ ut över hela Stockholm sen kom det två bajsluktande barn och då ville jag hem. Nu ligger jag i sängen och ska snart åka in till stan och träffa Olivia, Frida och Felicia! Mysigt, ikväll ska jag sova hemma tror jag, skönt.
Läs AJC's cheerblogg! http://ajc.blogg.se/2011/september/manga-backar-sma-eller-historien-om-hur-du-k.html

DAG 1

Jag heter Melina, Amanda, Mathilda (med h) Johansson. Jag är 16 år och född på sjukhuset, vart vet jag inte men antagligen löwenströmska! Jag bor i en skitort som heter Märsta och ligger Norr om Stockholm. För att komma in till stockholm tar det 35 min med tåg.
Jag har ett stort intresse av killar, men inte längre nu när jag har hittat den perfekta killen för mig, Alejandro Vallejo<3 Jag har gått på cheerleading men slutade pga av att dom bara tar in nya och dom satsar inte på dom duktiga (jag var inte duktig men tyckte synd om dom som kan allt) och jag kände att jag inte gillar det lika mycket som i början. Innan jag började på cheerleading höll jag på med innebandy, jag älskar innebandy! Jag höll på med det i evigheter tills vårat lag las ner, Arlanda IBK<3 Dom bästa tjejerna, saknar dom..
Men nu har jag börjat spela igen fast har tagit ett uppehåll pga av att jag måste komma in i det nya skolsystemet. Jag går på Jensen gymnasium i Uppsala och jag trivs bättre och bättre för varje dag. Innan var det hemskt och alla stirrade men nu, sirrar någon så GLOR man tillbaka! ;) Älskar det! Jag går inriktigen Samhällebeetendevetenskap.
När jag blir stor så vet jag inte vad jag vill bli men jag vill bli polis för att alla poliser är dumma i huvudet, eller så vill jag bli SOC-kärring, för att dom är också dumma i huvudet.

Börjar idag!

Dag 01 - Berätta om dig själv och lägg in en bild på dig som liten.
Dag 02 - Dröm killen.
Dag 03 - En bild av dig och dina vänner.
Dag 04 - En dålig vana.
Dag 05 - Favorit superhjälten och varför.
Dag 06 - Om du fick planera HELA ditt liv hur skulle det då se ut.
Dag 07 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, taggad, sommaren osv.
Dag 08 - Varför började du blogga?
Dag 09 - En bild på dig och din familj.
Dag 10 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar.
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner.
Dag 12 - En bild på dig själv.
Dag 13 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden.
Dag 14 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
Dag 15 - En bild av något som gör dig glad.
Dag 16 - Sport du går på, har gått på eller allt skulle vilja gått på.
Dag 17 - En bild av ditt rum.
Dag 18 - Vad jag skulle hitta i väskan.
Dag 19 - Din favorit tid på året.
Dag 20 - Varför gör du sån här 30 dagar utmaning.
Dag 21 - En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 22 - Berätta lite om skolan.
Dag 23 - Kärleken, vem är han för dig?
Dag 24 - Syskon?
Dag 25 - Favorit rätt.
Dag 26 - Hämnden är ljuv. Berätta något smaskigt & ont du gjort.
Dag 27 - Kiss N Tell. Bjud på något hemligt!
Dag 28 - Vilka har du smsat med idag, och vad har ni snackat om?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad.
Dag 30 - Dela med dig av din spotifylista.

MM!

N ska jag äta en god frukost och sedan en lååång varm dusch!

Sjuk!

Ligger i sängen helt död, åkte hem till Alex igår och vi tog det bara lugnt. Drack te och han åt frysta bullar som jag tog med mig. Idag blir det ingen skola och inget Norrland jag, pappa, Max och mina tre morbröder ska in till stan och dricka öl. Men jag kommer väl att få dricka cola.. Juste min mens är typ borta nu så till nästa gång jag får mens så ska jag börja med mina p-piller..! Men nu ska jag äta och hoppa in i duschen! Pussar!
Juste eh, eh, eh ska kolla på Green Street Hooligans igen :$ SÅ jävla bra!

Stress

Imorse gick jag upp klockan 6 på morgonen fast jag började 12.35 För att jag skulle hinna hem till Alex på morgonen/dagen. Så Pea släppte mig vid honom så kom jag dit, det första vi gjorde var att lägga oss i sängen och sova! Fast jag hade en stickig tröja som jag tog av mig och sen sov vi. Vi vaknade 10.21 (min buss gick om 5 minuter) och han sa att klockan var 11.21 så att då skulle jag inte hinna! Haha men sen var klockan 10.23 och jag kasta av mig byxorna och slängde mig i sängen satte på mig jeans och sa hejdå till honom och gick.
När jag kom till Märsta station skulle jag vänta i 45 minuter vilket inte var så roligt eftersom att jag var döhungrig. Jag kom på att jag kan gå till Automaten vid tågen och köpa cola och choklad så att jag gick dit så jag hade inte tillräckligt med pengar så jag fick en dubbeltwix! Namnam, men när jag väl kom till Uppsala gick vi till O'learys och jag åt pannbiff. Efter det hade vi vanliga lektioner, ikväll ska jag hem till Alejandro och softa! Puss så länge, nu ska jag plugga historia!
Vitt och svart.

Haha lol!

När han verkar blyg - Ta han på kuken
När han bråkar & slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa
När han är tyst - Peta honom i ögat
När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror
När han försöker sticka iväg - Fäll honom
... När han skriker på dig - Spotta han i munnen
När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom
När han är rädd - Kalla honom bög
När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte
När han flirtar med dig - Låtsas somna

Hemskt.

hemskt att jag har sett ut så där..

Ge mig!

Snygg jacka, snygg mössa, varma skor och en farlig pistol så att jag kan skjuta dom jag inte tycker om.

Skolan

Schena! Just nu ligger jag i sängen och spelar sims och dricker hallonsoda! Supergott! Skoldagen har varit bra, har fått en ny kompis i 2an som hette Joakim. Eller Elina har fått en ny kompis som heter Joakim. Ska snart lägga upp en bild på vad jag vill ha men så fort jag får pengar ska jag köpa pennor, pennfack, nagelmojs, nagelstenar och lite annat skit men det kan vi ta då! ;) Nu ska jag fortsätta spela!
Juste man får gratis kondomer av skolan och snart kan jag öppna en ungdomsmottagning!

Green street hooligans!

Lgger och myser i sängen med en kopp te och väntar på att Alejandro ska ringa! Saknar min pojkvän massor, vill vara med honom hela tiden, dag som natt! Observera att det är 3 dagar sen vi träffades..! Haha! Jag trodde aldrig att jag kunde bli så här kär, jag älskar känslan och mest av allt älskar jag han som ger mig den<3
Men nu ska jag sluta med mitt daltande! Dags att plugga spanska och tänka på världens bästa pojkvän!
Shit, slutade ju äta p-piller för en evighetsen och nu började mitt alarm tjuta haha!
Juste green street hooligans var superbra, verkligen en väckarklocka! Den var hemsk men så jävla underbar! Älskar den, nya favorit filmen!
Ja, helt ok snygga skådespelare gör allt roligare!

Appar hej, appar hå!

Nu är jag äntligen hemma och ligger i en varm och gosig säng! Superskönt! Känner mig inte ett dugg stressad, vill bara springa runt i cirklar och äta snöflingor! Men först ska jag fortsätta att ladda ner Green Street Hooligans men den går sjukt långsamt att ladda ner.. Det är det värsta men jag har hört att den ska vara bra.
Ska byta till min gamla mobil och kolla lite appar, måste prova den här alfapet-appen som alla snackar om, känner mig efter som inte har koll! Men nu ska jag göra något extra mysigt, jag ska nog dricka te! Puss på er!

Mat

Vet inte om det är för att jag är hungrig men killen bredvid mig luktar falukorv.. När jag kommer hem ska jag äta och plugga spanska, kanske ringer min personliga spanskLärare ;) avundsjuka?;)

skolan

Hejhej! Sitter i Uppsala i kylan och väntar på mitt tåg. Det duggar och blåser, tycker inte om detta väder! Har gått bra i skolAn förutom att jag hade naturkunskapsprov och det gick inte bra för att jag hade pluggat på fel saker så att det var hemskt.. Blev arg på mig själv för att jag inte tog reda på vad jag skulle plugga på. Måste lära mig hur man lägger in bilder på bloggen med mobilen. Trivs mer och mer i skolan men det finns ju vissa man stör sig på mer.. Men jag kunde nog inte komma i en bättre klass, alla är jättetrevliga och superglada! Älskar att alla är så glada, det gör min dag<3 mitt tåg kommer in om 10 minuter och nu håller jag på att frysa ihjäl... Bloggar mer sen. Kärlek

Bilder


!!!!!!!!!

HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JAAAAAAAAAAAAAA! 2-1 TILL GNAGET!!!!!!!!!!!
TJALALALALALALA!

.

VIKTOR LUNDBERG, TACK!

AAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIKKKKKKK

Om AIK tar ledningen nu så ligger dom 2a i allsvenskan, men då gäller det att spela bra! Att sälja Banguras var det sämsta dom har gjort..
1-1 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

twinkle twinkle little slut, name one guy you haven't fucked

twinkle twinkle little slut, name one guy you haven't fucked


Helvete nanana!

Åh jag blir så arg!!!!
1-0 till Örebro?!?!?!? Örebro är fan värdelösa!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
Jag hatar förluster...!  Men matchen är inte slut än, det kommer att gå!
En sak är jag glad över, att AIK inte tar någons logga, Pinsamt!

Mysa!

Nu blir det en kopp te och mysa med NK boken plus lite expressen för att hålla koll på matchen.

Jag är så jävla lycklig!

Plugga!

Ligger i sängen med naturkunskapsboken och ett glas obóy! Underbart livet kan vara ibland! Det har varit bra i skolan idag åt lite chips och tog det lugnt! Jobbat som en galning haha jag önskar att jag kunde men så duktig är jag inte.. Blir ingen träning ikväll pga av att jag måste plugga värdelöst men så är det! Ska man bli polis så ska man!;)
Måste få tag på Alex som är i Örebro.. Knasigt, puss så länge!

Man behöver inte alltid tala sanning.

11/09-01

Hejsan! Nu mår jag genast bättre och har bara ont i ryggen! Har varit lite stalker och kollat upp alla i skolan (killar) för att se vad det är för nollor ;) Nu har jag och pappa beställd biljetter till Derbyt och jag är överlycklig! Det blev Norra nedre. Förra derbyt satt vi på Norra övre höööögst upp och man såg ingenting för att dom hade bomber och granater och då sa jag att jag aldrig skulle våga stå i klacken eftersom att jag är rädd för smällare osv. Sen sa vi att vi skulle flytta oss längre och längre ner och nu vill jag bara stå på Nedre för att det är sånt drag! Älskar det, speciellt när det är bra stämning!
Det här som hände för 10 år sedan är bara sjukt. Sitter och kollar på en dokumentär just nu (har kollat på 2an sen jag kom hem ifrån Alejandro) och den är sjuk, allt som hände var sjukt! Äckligt.. Mår inte bra av sånt det tror jag ingen gör förutom alla misslyckade terrorister ;) kom och skjut mig!
Sänder alla mina tankar till anhöriga och offer.  11/09-01 <3

Mens...

Jag har inget minne av att mensvärk gör så ont. Har ont i hela magen och i ryggen och jag brukar aldrig ha ont i ryggen. Blöder nästan inget men ont gör det. Mår illa och svettas är hungrig men det finns inget att äta. Helvete vad jag mår skit. Ingen skola för mig imorgon!
efter att man har fått barn så blir mensen lindrigare, aldrig barn..

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont.

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont.


Mr Mens!

Mr Mens, Mr Mens oh my Mr Mens! Kunde du inte kommit lite mera olämpligt? Aja sånt är livet! Jag skulle berättat om det inte var så pinsamt!
Kan inte få tag på biljetter till derbyt, om jag inte kan gå kommer jag att slå ihjäl någon, är så jäääävla taggad och så nu förstörs allt... Helvetes djurgårdare, erat fel!

Sängen ffs!

Hej sötisar!
Just nu sitter jag i sängen och sminkar mig. Ja, jag gör allt i sängen! Bor här, men hur som helst så löste det sig med pengar, pappa kanske läser min blogg? Haha fast jag tror att han är för invalid för att läsa bloggar.
Är sjukt taggad på ikväll, sen efter kräftskivan så ska jag hem till min älskling och puss lite på honom! ;)
Nej men nu måste jag fortsätta att sminka mig! Puss

Pajas


Pippi!

Är det bara jag eller är det typ vinter? Det är så jävla kallt och när man väl är kall så får jag inte upp värmen.. Måste sätta på mig mina hemma stickade strumpor som jag har fått av farmor. Skitfula men supersköna!
Jag saknar min pojkvän (vardagsmat för er läsare) Men vi ska träffas imorgon. Ska ju på kräftskiva också och ja, pengar.. Knas, får ta förskott på barnbidraget..
Just nu ligger jag i sängen och spelar Sims på facebook och det är väldigt underhållande en fredagskväll! Imorgon så ska jag kanske till Junibacken jag hoppas verkligen det eftersom att jag är besatt av Pippi? Ska tatuera Pippi på "sidan" av vaden, vid alla fotknölar.. I love Pippi!
Det är den när hon har apan i famnen, men i svart och vitt eftersom jag inte gillar färgtatueringar ;)

Snyggsko!

Är så jävla trött, allt jag vill är att krypa ner i sängen och sova i några timmar, men jag vill göra något även fast jag inte orkar. Imorgon ska jag på kräftskiva också vilket betyder att jag måste få tag på pengar, måste köpa present, kräftor och något att dricka.. Ångest? JA!
Jävla skit och imorgon är det Kulturnatten i Uppsala och alla i min klass ska typ dit och jag vill också dit och se hur dom festar loss! Men jag vet inte hur det blir, får jag inte tag på pengar så åker jag till Uppsala och sen åker hem på kvällen eller om jag sover där, vet inte hur det blir riktigt!
Måste verkligen städa men får ångest.. Juste, nu har jag mina skor, dom är döööö snygga!!!!

Säng

Ligger i sängen och är sjukt trött, ska städa mitt rum och sen ska jag köpa ostbågar och sen kanske jag ska träffa Olivia och Felicia! Men det är inte säkert än, kanske åker hem till Alejandro ikväll en snabbis men det är inte heller säkert, kollar på poesi för fiskar. Hej

Trött

Jag är så sjukt trött, ska hoppa in i duschen och sedan sova. Jag är värd att få sova innan 22! Haha, känner mig som ett litet barn speciellt när jag är hos Alejandro och han sitter uppe till sex och spelar fifa.. Nu tjatar pappa på att jag ska plocka ur diskmaskinen ikväll men jag orkar inte, har ont i hela kroppen. Eller jag kanske ska plocka ur den i alla fall, någon har bakat..
Juste skulle ju köpa mina skor idag men tror ni att dom fanns i rätt storlek?? Nej jävla scorett.. Men förhoppningsvis så har jag dom imorgon kväll!
Imorgon kommer även min älskade storebror hem!

Fuskbloggar!

Jag har hört att Hugo Rosas farsa är snygg, man kanske borde kolla upp det..
GISSA VART JAG ÄR?! Den som gissar rätt får en länkning!

VEM

Vem är i rummet med dig? Mina gosedjur..

Vem fick du sms av senast? Olivia

Vem pussade du senast? Alejandro

Vem har du bråkat med på senaste? Haha!

Vem tänker du på nu? Alejandro

Vem pratade du senast i telefon med? Pappa

Vems hus var du senast i? Mitt?

Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Alejandro

Vem önskar du att du var med nu? Många

Vem är din favoritsläkting? Haha jag vet inte.. Farmor och Farfar? 

Vem i din skola går dig mest på nerverna? Alla (förutom några)


VAR

Var är din mobil? Bredvid min dator

Var är din mamma? På ett bättre ställe

Var sover du? I min säng!

Var handlar du mest? H&M eller Gina..

Var fick du tag på tröjan du hade på dig idag? Stickadtröja ifrån H&M

Vart åkte du senast bil? Stinsen 

Var i ditt rum är du? I sängen 


VAD

Vad åt du senast? Fiskbullar!

Vad drack du senast? Mjöööölk

Vad är det för färg på dina byxor? Svart

Vad är den närmaste saken som är blå? Aceton

Vad gillar du mest med skolan? Att jag har kompisar

Vad har du på fötterna? Strumpor

Vad är din favoritfärg? Jag gillar alla..

Vad är din favorithemsida? Facebook!

Vad är ditt favoritskomärke? Gillar allt som är snyggt

Vilken film såg du senast? Kommer inte ihåg

Vad hör du just nu? Datorn brumma


VARFÖR

Varför har du Bilddagboken? För att jag ska kunna lägga upp bilder någonstans

Varför har så många Bilddagboken? För att dom är idioter

Varför valde du ditt Bilddagboken-namn? För att jag vill inte heta hejpervers längre 

Varför går vi i skolan? För att vi är tvingade

Varför är alla besatta av OC? Ogillar OC


NÄR

När blev alla besatta av Bilddagboken? Vet inte, bryr mig inte!

När är din födelsedag? 11 maj

När köpte du senast nya byxor? 2 veckor sen?

När var senaste gången du tände ett ljus? Vet inte

När var du senast i skolan? Idag

När träffade du din pappa senast? Nyss

Kärlek:
Är du kär just nu? Ja!
Finns det någon för dig just nu? Ja!
Har du blivit sårad? Vet jag inte haha jag är gitty..
Har du sårat? Ja 
Kärlek eller sex? Kärlek och sex är väl samma sak? 
Hur länge var ditt längsta förhållande? Det är inte slut!

Är du oskuld? Det är privat! ;)
Vad är kärlek för dig? Den bästa känslan!


Ibland så får man fuskblogga!


Pluggaa

Just nu ligger jag i sängen och laddar ner min power points som vi ska ha prov på imorgon, det bästa som finns är att plugga dagen innan men eftersom vi har ca 2 timmar Historia om dagen (nästan) så kan man ju det mesta ;)
Idag ska jag även köpa mina efterlängtade skor kanske får med mig något annat roligt! Jag vill bara att morgondagen ska vara över för att jag är väldigt nervös inför imorgon även fast det bara är fyra frågor så ska vi kunna alla våra anteckningar, power points, 46/47 sidor i boken och sedan TSD.. Men ett IG är väl inte hela världen, det var vardagsmat på min förra skola! Men nu ska jag plugga, HEJ!
Långt hår va?

Sängen <3

Ligger i sängen och lyssnar på I will lead you home again! Den är superbra!! Ska snart ut och träffa Olivia, vi ska mysa och snacka en massa jävla skit! Saknar mina flickor, Olivia, Felicia och Victoria!!
Imorgon ska jag och pappa till kista då ska jag köpa mina efterlänktade skor!! Får typ gåshud..

Älskar livet!

Jag tror inte att vi tänker och uppskattar allt bra vi har i livet, vi ser bara det dåliga. Jag har världens bästa pappa och världens bästa storebror, jag har många underbara kompisar tillexempel, Victoria, Olivia och Mimi! Jag har fått världens bästa pojkvän och just nu uppskattar jag livet. Lämna mig aldig <3

Jag älskar er!

Hissfittor!

Just nu sitter jag i sängen (ovanligt, visst?) och äter tapenad (?) och håller på med en frågesport tills imorgon! ;) Idag har det varit en skön dag i skolan, inte så mycket som har hänt förutom att vi blev påkomna med att åka hiss för att några fittor i trean/tvåan klickade upp hissen till högsta våningen där vi träffade på våran mattelärare..
Jag fryser och är trött, skulle egentligen åkt till kista med pappa men han var för trött. Orkar inte träna känner mig inte riktigt pigg.. Har inget att skriva, kanske skriver senare om jag känner för det. Puss

Mens!

Har satont i brösten, jag hoppas att mensen kommer snart!! Till er som bryr sig har dom varit styva i typ tre dagar hahaha!
Dock inte mitt bröst, bilden kommer ifrån Google!

POSITIVENERGI!

Nu ska jag även ta mig i kragen och plugga Historia för det är jätteroligt!! :D
Let's go history, let's go!!

Skolan suger!

Ligger i sängen och är helt död. Skittråkigt i skolan eller det var inte skittråkigt utan det var bara lagom tråkigt och ha Naturvetenskap, Historia och Idrott.. Slutade halv 5 och började 8. Och det värsta är att jag skriver och efter punkt, haha! Nej men det värsta är att jag har det "tidiga" schemat..
Inte nu på fredag utan fredagen efter det så ska jag till Norrland på begravning men vet fortfarande inte om jag ska följa med, men för att visa respekt mot Malte så ska jag nog följa med. Men vill inte träffa mormor och morfar men.

Men dags att lägga allt gammalt bakom sig och se framåt, hey hoe let's go!

Oliiiviiiia

Ska träffa Olivia om ett tag. Mysigt.
Inga kommentarer.

Header

Har precis fixat naglarna, men när man gör gele så ska man ju ha på gelén men gissa vad jag gjorde, jag missade gelén på högerhanden.. När jag vaknar har jag tappat tre, det är jag säker på! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga, tror att pappa lagar pasta... Yummie, men nu ska jag fixa en fulheader så länge, är trött på min gamla svarta. Puss!

Erik

Ligger i sängen och är så sjukt kissnödig, varsågod för informationen.
Chattar med min fina pojkvän, haha jag tror att han är ond. Funderar på att fixa mina naglar dvs med tippar och glitter och wooow massa fina tjejsaker som bara vi tjejer tycker om. Sjukt oseriös, vi hörs.
Ps, det är bara inte tjejer som gillar "tjejsaker" Erik gillar också tjejsaker!

Skoldagen

Jag tror att jag kommer att gå in i väggen, har så jävla mycket plugg att jag spyr. Hatar att plugga och jag hatar att sitta still.
Dagen i skolan gick bra idag förutom att jag spillde choklad på hela min tröja (från bröstet ner till höften) så att jag fick låna ett linne och en tröja av Angelica i min klass, det var tur för att när det började torka så såg det ut som mens.
Köpte även smultronsoda och en klubba som jag kunde gosa med hela (20 minuter) tågresan hem till Märsta. Just nu ligger jag i sängen och ska snart fixa något att käka sen ska jag plugga historia, roligt. Skulle ha tränat idag men måste skippa den pga av plugg. Hatar att plugga.
Jag är lite svag för stora, svarta, svettiga hästar..

tåg

Just nu sitter jag och väntar på att mitt tåg ska komma, det kommer om 6 minuter.. Skulle svänga in på preem och köpa Cola men det öppnade klockan 9.. Så jag får svänga in på presstop och köpa Cola och en kaffekopp så att jag kan smugla in cola efterSom man inte får dricka Cola under skoltid men lärarna är ändå blåsta. Tog tre minuter att skriva det där så, jag bloggar mer sen puss

Rött är sexigt!

Jag är helt slut plus att jag är sjukt irriterad för att jag förstår inte vad jag ska räkna ut matten.. Det är 4 tal som jag ska räkna ut och jag kan inte ens göra det själv, fyra tal. Jag tror att jag har dyskalkyli eftersom jag verkligen inte kan eller förstår.
Var i alla fall hemma hos Alejandro och Alex igår, vi hade det mysigt. Tills han spelade fifa till klockan 6 på morgonen och jag sov sen när jag blev pigg och ville gosa då sov han så att jag fick ligga och dra i hans armar och något annat ;) Eller?
Jag är sjukt taggad på derbyt och jag är allmänt taggad på livet, jag hatar ordet taggad.. Men nu ska jag läsa lite i min mattebok, gråta och äta. Sen ska jag gå hem till Olivia och kolla på när hon färgar håret rött (snart ska jag också det) rött är sexigt.

Myedenvad.blogg.se

Tack My för dina fina ord i din blogg, du är är en underbar kompis, alla borde ha någon som dig!!
Ligger i Alejandros säng och han sitter och spelar fifa när jag vill pussas. Ska nog bara ta det lugnt och sen sova. Bloggar mera imorgon. Puss ¨

<3

Jag bryr mig inte om vad folk tycker, men när det går så långt att folk tycker att det är fult att vara rakad, tror ni helt seriöst att en som har cancer vill raka av det? Cancer är det vidrigaste som finns.. Mår illa utav tanten.  Jag förlorade min mamma i cancer och jag har en risk att få cancer och det blir inte bättre av att känna ilska. Vill bara spy och slå ihjäl någon.

Jag älskar och saknar dig Mamma<3
Du är den vackraste kvinnan jag vet.

Jag lever för dig <3

ungcancer.se

Gå in på ungcancer.se och läs. Det är en bra sida för dom som vill veta mer, dom som är drabbade eller dom som har förlorat någon.
Kolla även på det här klippet.
http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU

Vad ska det bli av dig?

Har haft damp hela morgonen, undra om jag har fått mens? Igår var jag som sagt med killarna och hade roligt. Fick även reda på en del trista saker men det är lugnt nu, ska hem till Alejandro ikväll vilket jag trodde inte skulle hända men jag saknar honom. Sover även där, kanske bloggar när jag kommer dit. Puss

-

Det var inte så här det skulle bli

Det kanske är våran sista dans ikväll.

Vaknade för ett tag sen, har sovit ensam. Alla har lämnat mig, pappa och hans tjej är på landet, hennes son vet jag inte och Max är i Grekland..
Mår inte bra, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Igår så träffade jag Erik, Adam, Jesper och Marcus. Vi tog det typ lugnt och pratade, sen körde vi burken en gång och haha det gick bra, sen följde Adam med mig hem när alla åkte. Fast han följde inte med in, eller gjorde han?
Haha, dom är underbara!
Det är fest i Solna ikväll också..
Mina pojkar skulle aldrig svika mig, jag älskar er <3

Spyr

Hänt så jävla mycket saker, vet inte vad jag ska tro. Har hört så jävla mycket saker så att jag spyr..


Pappa, kan jag få..? :$


HJÄLP!

Måste fixa en ny design, spyr på min fula design som är gjord på paint. Någon som kan hjälpa mig?!
Gammal design
Gammal..
Ja...
Nyare..

NykTerist!

Undra vad jag ska laga till middag.. Har ingen aning om vad jag vill äta, blir väl ägg. Nej jag ska nog koka pasta och göra en god sås.. Eller så köper jag sushi, svårt att bestämma mig.
Men en sak vet jag, jag ska köpa en 2 liters cola och dricka hembränt, just jag har glömt att berätta att jag är nykterist! Jag har aldrig varit full, jag har endast luktat på alkohol men ALDRIG smakat!! :D När jag är 18 så får jag dricka alkohol! :)

Älskar dig<3

Nu är det dags att stänga av datorn och sedan lägga mig och sova! Gjorde inte klart hela Naturvetenskapen utan lämnade 3 frågor, svårt.. Men nu ska jag natta mig själv eftersom att Alejandro inte är här.. Love you<3

-

Kom bara på att jag är chockad över att folk läser min blogg!

Plugga

Åh jag har verkligen ingen ork med att plugga! Men jag måste, vill hellre ligga i älsklings famn och lyssna när hans hjärta slår, älskar att vara gay! Kan fortfarande inte förstå att vi firar tre månader på lördag, känns sjukt. Från att snacka med en kille i en månad sen tröttna och sen vissa svin kunde man ju inte dissa för att det var ett psykiststördmytoman som skulle spela ishockey i Ryssland, gissa vem? Inte så svårt att gissa fel, han är ju känd.
Nej men vi ska väl mysa och sen sova om vi har tur så ringer hans ex och stör ;) Kan ha varit det bästa jag har varit med om! Kommer att bli roligt att träffa henne men kommer tyvärr att fnissa oavbrutet..
Åh jag vill verkligen inte plugga, kommer på andra saker att göra istället för att plugga.. Om jag har varit duktig kanske pappa vill ge mig en tjugolapp så att jag kan köpa cola!!
Dags att plugga hej!

Just nu...


Underbart

Skolfoto imorgon och jag har ångest, vet inte vad jag ska ha på mig. Har aldrig brytt mig om vad jag ska ha på mig men nu när man går på jensen måste man se lagom städad ut, det är ju förstås modevisning dvs inga kläder från h&m, helst Acne, Chanel osv..

Men hur som helst så måste jag hitta något att ha på mig. Måste shoppa någon dag men jag får inte studiebidraget förns den 20 alltså om 19 dagar (DERBY).
Måste även beställa biljetter till Fotbollsderbyt och sedan hockey när dom släpper biljetterna, eller dom kanske redan har gjort det, vad vet jag?

Sexolekt

Sitter i grupprummet med Angelica, Jennifer, Andrea och Linnea. Vi jobbar om sexolekt, skit konstigt. Men ska ta en sväng förbi biblioteket senare och låna en bok för att jag hinner nog inte med tåget som går 17.09. Ska låna en skitbra bok som jag kan läsa, älskar att läsa. På lördag firar jag och min älskling 3 månader och då ska han få sin första kyss!! Fast ne, tjejerna pratar om vad dom ska göra i helgen och jag har allt bestämt. Skönt som fan! Men nu ska jag söka runt lite om sexolekt, hörs senare!


Fin hund!

RSS 2.0